El Club Muntanyenc celebra el seu Dia del Soci amb un ampli ventall d'activitats


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc ha celebrat aquest dissabte la Diada del Soci amb un programa d'activitats més farcit que mai. Una bicicletada popular, un vermut per celebrar la protecció de Torre Negra, l'acte de lliurament de premis de la Marxa i un sopar de socis han estat alguns dels actes més destacats de la festa.

La pràctica totalitat de les seccions del Club Muntanyenc han participat al Dia del Soci, en una de les edicions més participatives. Desenes de persones s'han sumat a la bicicletada popular, que ha servit per estrenar els 8 quilòmetres de carril-bici de la ciutat. A més, la secció de Cultura i Collserolaires ha organitzat una passejada pels racons més històrics de la ciutat, de la mà de l'historiador Domènec Miquel. El Grup de Natura, per la seva banda, ha celebrat amb un vermut popular la protecció de Torre Negra. El seu portaveu, Kristian Herbolzheimer, ha dit que ara cal que la ciutadania s'impliqui en la definició dels nous usos de la zona.

Kristian Herbolzheimer



Els més petits han estat els protagonistes de les activitats de tarda del Dia del CMSC. Per primer cop, la Festa del Soci ha coincidit amb l'acte de lliurament de premis de la 45ena. Marxa Infantil. En la categoria d'entre 6 i 11 anys, la parella guanyadora ha estat la formada per Bernat Abadal i Sergi López. En el grup dels grans, les primeres han estat Helena Deulofeu i Margarita Torres. Per escoles, la classificació l'encapçala l'Avenç, seguit pel Santa Isabel i el Ferran Clua.

El president del Club Muntanyenc, Narcís Castanyer, ha fet una valoració molt positiva del Dia del Soci.

Narcís Castanyer



La pluja va fer acte de presència al final del sopar de socis, que es va celebrar a la plaça de Barcelona amb l'assistència de 230 comensals. Malgrat tot, el mal temps no va impedir que la coral La Lira, que aviat s'integrarà dins el CMSC, presentés el seu repertori davant d'un nombrós públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.