La Farga reuneix diverses generacions d'alumnes per celebrar els seus 40 anys d'història


  • Comparteix:

L'escola La Farga ha bufat les espelmes del seu 40è aniversari aquest divendres amb la companyia de prop de 600 persones entre alumnes, els seus familiars i antics estudiants. La celebració ha començat amb una conferència a càrrec de l'economista Leopoldo Abadia, que està vinculat al centre com a pare i com a avi. Després de diversos parlaments que han repassat la història d'aquestes quatre dècades de La Farga, l'acte ha finalitzat amb un sopar que ha servit per recordar les anècdotes que els assistents van viure en aquesta escola, que ara es proposa el repte d'implantar les noves tecnologies i d'assolir un ensenyament més dinàmic.

La celebració ha comptat amb la presència de diferents membres del consistori, entre ells, l'alcalde, Lluís Recoder; i la regidora d'Educació, Esther Salat.

L'alcalde ha destacat la tasca educativa d'aquest centre docent, reflectida després amb els exalumnes que viuen a la ciutat.

LLuís Recoder

La majoria d'exalumnes de La Farga són santcugatencs. És un centre que ha fet una bona feina educativa.



Alguns dels prop de 600 assistents han volgut destacar des de la seva vessant d'alumne, de pare i de docent els vincles que els ha creat La Farga.

Participants

És una família més. / És un dels dies més importants de la meva vida com a professor. / Ens ajuden a educar els nostres fills. Estem molt contents.





La direcció de l'escola ha quedat satisfeta amb el transcurs de la celebració que ha arribat al seu moment més emotiu amb el sopar de germanor. El director de La Farga, Josep Maria Samaranch, ha explicat que tot i els bons resultats d'aquests últims 40 anys, ara han de mirar cap al futur.

Josep Samaranch

En primer lloc, el repte tecnològic, la informatització de les aules; i en segon lloc, la dinamització i transversalitat de l'educació.




Els actes commemoratius d'aquest centre docent, fundat el 2 d'octubre de 1969, seguiran a l'abril amb un congrés d'educació on es profunditzarà en aquests nous reptes de futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.