El Casal Popular la Guitza organitza un cicle de cinema a la fresca


  • Comparteix:

El Casal Popular La Guitza organitza un cicle de cinema a la fresca amb el passi de quatre pel·lícules durant els mesos de juny i juliol. L'objectiu de les sessions és despertar la consciència crítica dels espectadors sobre problemes socials i, alhora, gaudir del setè art.

Amb la projecció de les pel·lícules 'Bowling for Columbine', 'L'Odi', 'Ciudad de Dios' i 'Els sense nom' el Casal Independent pretén mostrar algunes realitats complexes com la dels barris marginals de França, les fabeles del Brasil o l'ús de les armes i la violència de la societat nord-americana. Es tracta de despertar la consciència dels espectadors, tal com ho explica un dels membres de la Guitza, Guim Pros:

Guim Pros

Volem despertar la consciència crítica de la gent


La primera sessió serà el proper dissabte 7 de juny al carrer Aymerich, al costat del casal. La pel·lícula que es projectarà és el documental 'Bowling for Columbine' del director Michael Moore i que recentment va ser guanyadora d'un Oscar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.