La sostenibilitat protagonitza el concurs de pintura infantil del Club Cantarell


  • Comparteix:

Esther Salat i Núria Vallès, després de la presentació.

Esther Salat i Núria Vallès, després de la presentació.

El sisè concurs de pintura infantil del Club Cantarell girarà enguany al voltant de la sostenibilitat i la preservació del medi ambient. Sota el nom 'Cuidem el mar i la muntanya', el certamen incorpora un altre concurs de pintura ràpida el mateix dia de l'entrega de premis, el 13 de març, pels nens i nenes d'educació infantil. El 26 de febrer acaba el període d'inscripció.

Per a l'edició d'enguany també s'ha preparat una votació pels participants que no han guanyat per escollir el millor quadre. Segons l'artista i professora del Club Cantarell Núria Vallès, el concurs té una finalitat educativa, com ho demostra el tema escollit per aquesta edició.

Núria Vallès

És un tema que està en sintonia amb el que busca la ciutat. Els nens tenen una sensibilitat especial amb aquest tema.









Els participants es classificaran segons el seu curs escolar, de 1r de primària a 1r d'ESO, i s'accepten totes les tècniques possibles, mentre que el suport està restringit a paper i cartolina. Després de l'entrega de premis per part de l'alcalde, Lluís Recoder, el proper 13 de març, les obres quedaran exposades al mateix club fins el 21 de març.

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, que ha presidit aquest dilluns la presentació del concurs, ha explicat quins són els objectius d'aquesta iniciativa.

Esther Salat

El concurs fomenta el vessant artístic de la ciutat i motiva els nens i nenes pel treball artístic i creatiu.


Els nens i nenes que vulguin participar-hi poden fer-ho a través del seu centre educatiu, la seva escola d'art o bé de forma particular. Des del 2004, quan va començar a organitzar-se el concurs de pintura infantil, el Club Cantarell ha registrat 3.500 obres participants, de les quals 662 van ser de l'edició de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.