L'Ateneu obre dilluns el termini d'inscripció als seus tallers d'estiu


  • Comparteix:

L'Ateneu Santcugatenc obre el proper dilluns el termini d'inscripcions pels seus tallers d'estiu. Es tracta d'una oferta de cursos intensius per tot el mes de juliol on l'entitat presenta propostes innovadores com balls àrabs, tallers de dibuix i flors seques o monogràfics d'història de Catalunya.

L'ateneu llença aquesta nova oferta per completar el mes de juliol ja que fins ara quedava una mica penjat perquè la programació regular acaba al juny. Enguany, i a causa de el fort augment de la demanda, l'entitat ha decidit impulsar una oferta més completa. Joan Carles Busquets, membre de l'ateneu ens explica la naturalesa d'aquests tallers estivals.

Joan Carles Busquets

Són cursos molt concentrats que s'han de fer sobretot per divertir-se


Durant el mes de juny, l'ateneu experimentarà amb noves fórmules i si són ben acollides, les repetirà al llarg de la resta del curs. Algunes novetats són els tallers de risoteràpia, els cursos de disseny de pàgines web, els de ball i dansa creativa o d'iniciació al ioga. Joan Carles Busquets ens dóna més detalls.

Joan Carles Busquets

Hi ha un curs bastant destacable que és el de la introducció a la hisòria de l'art


El termini d'inscripcions s'obre el proper dilluns dia 2 i les places són limitades. Des de l'ateneu es recomana apuntar-se quant abans millor ja que és molt possible que els tallers s'omplin en 3 o 4 dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.