El Tot Sant Cugat celebra 25 anys amb actes durant tot l'any


  • Comparteix:

L'acte de presetació dels actes de celebració ha tingut lloc a la Sala Ginesta de l'Ajuntament

L'acte de presetació dels actes de celebració ha tingut lloc a la Sala Ginesta de l'Ajuntament

Una festa solidària a la plaça d'Octavià i la presentació d'una escultura de Pep Codó són les propostes més destacades del 25è aniversari del 'Tot Sant Cugat'. L'acte central, que tindrà lloc el 2 d'octubre, comptarà amb la participació de diferents entitats de la ciutat i estarà dedicat a la recollida de productes a favor de Càritas. La publicació, que té una tirada de 25.000 exemplars, aprofitarà les celebracions per presentar una nova web al setembre.

El 25è aniversari del 'Tot Sant Cugat' aplegarà al llarg d'aquest any nombroses activitats, que s'han presentat aquest dimarts en roda de premsa amb el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, el regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, el president de Premsa Local Grup de Comunicació, Ramon Grau, i el voluntari de Càritas a la ciutat, Rafa Gómez.

Tots ells han felicitat el setmanari i han destacat la seva gran difusió entre els santcugatencs. En concret, Jordi Puigneró l'ha qualificat d''espina dorsal de la ciutat'.

Jordi Puigneró

El 'Tot' és una de les espines dorsals de la ciutat, per la informació que dóna i pel seu vessant de guia pràctica i consultable.


L'editor Ramon Grau ha avançat els diferents actes que organitzaran des del 'Tot' en el transcurs d'aquest any. Tot i que aquest primer semestre ja hi haurà diverses activitats, serà a la tardor quan tindran lloc les cites amb més transcendència de la celebració. Al setembre es farà la presentació del nou web de la revista i a l'octubre la distribució del 'Tot especial dels 25 anys' i la Festa Solidària a la plaça d'Octavià a favor de Càritas.

El voluntari de Càritas a Sant Cugat Rafa Gómez ha agraït la contribució del 'Tot' a la tasca d'aquesta ONG, que en aquests moments està ajudant al voltant d'un 20% de santcugatencs.

Rafa Gómez

Donar-vos les gràcies per escollir Càritas. Estem contents perquè entre tots hem de vetllar per la convivència dels santcugatencs.


Un altre dels actes més destacats, segons Grau, serà la inauguració de l'escultura de Pep Codó a finals de novembre. Grau ha especificat que serà un reconeixement dedicat a tots els mitjans santcugatencs.

Ramon Grau

L'escultura homenatja la ràdio, el 'Tot', el 'Diari de Sant Cugat' i la Televisió de Sant Cugat.



També al novembre se celebrarà una festa institucional al Teatre-Auditori amb les actuacions del Mag Lari i de Gospel Sant Cugat, en la qual es bufaran les 25 espelmes d'aniversari. Un darrer concert de les Joventuts Musicals el 10 de desembre, també en aquest equipament municipal, tancarà els actes de celebració d'aquests 25 anys de difusió del 'Tot Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.