El CASC valora positivament l'interès ciutadà per la campanya d'objecció fiscal

Societat

Publicat el 29/mai/03 per Esteve

La campanya informativa sobre l'objecció fiscal està rebent una acceptació superior a la d'altres anys. Segons el portaveu del Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC), José Fernando Mota, la sensibilització ciutadana contra la guerra s'està traduint en un rebuig a què part dels impostos es destinin a la investigació militar.

Com en anys anteriors, el CASC aprofita la campanya de la declaració de la renda per informar els santcugatencs de com exercir l'objecció fiscal. Segons el portaveu del CASC, José Fernando Mota, la guerra ha fet que molts ciutadana s'oposin a l'ús dels impostos amb finalitats militars. Mota assegura que NO ha de fer cap por practicar la desobediència fiscal, perquè no hi ha cap obligació de seguir lleis injustes:

José Fernando Mota

A mida que s'apropa l'hora de passar comptes amb Hisenda s'interessa més gent per la campanya d'objecció fiscal


Aquest any, conjuntament amb la plataforma Aturem la Guerra, el CASC ha instal·lat un punt d'informació cada dimarts, i no descarten organitzar alguna activitat especial per difondre com descomptar de la declaració de renda la part proporcional dels impostos que es destinen a l'exèrcit.