Un agent fora de servei de la Policia Local enxampa un presumpte lladre


  • Comparteix:

L'agent que va fer la detenció estava fora de servei

L'agent que va fer la detenció estava fora de servei

Un agent fora de servei de la Policia Local ha detingut aquest dimecres un menor d'edat com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació a un altre menor. El detingut, que estava ingressat en un centre de menors per antecedents de violència, no va respondre les ordres del policia i va oferir resistència en el moment de la detenció, segons ha confirmat la Policia Local a Cugat.cat.

Els fets han passat aquest dimecres, cap a les cinc de la tarda, segons ha informat la Policia Local a Cugat.cat. El presumpte autor del robatori va furtar amb violència i intimidació un telèfon mòbil a una noia, també menor d'edat, i va fugir pel carrer Mercè Rodoreda. En aquell moment, la víctima del robatori va cridar alertant de la situació i un agent de la Policia Local fora de servei va sentir-ho i va ordenar al presumpte lladre que s'aturés.

Ho ha explicat l'inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré.

Josep Maria Escarré

Un cop el policia va detenir el menor, aquest es va resistir i va intentar agredir l'agent que va fer la seva tasca sense produir lesions.




La detenció es va produir finalment a la confluència del carrer Esperanto i l'avinguda de Lluís Companys després d'una curta persecució.

El presumpte lladre i agressor, que residia en un centre de menors per antecedents de violència, ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors, tot i que aquest mateix divendres fa 18 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.