Tot a punt per a la 5a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Cugat.cat retransmet en directe els Premis Ciutat de Sant Cugat (26/feb/10)


  • Comparteix:

Una quinzena de candidatures opten a la 5a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat, que es lliuren aquest diumenge. La cerimònia, que començarà a les sis de la tarda al Teatre-Auditori, estarà conduïda per la periodista Montse Soto i el Mag Lari. La Porta dels Somnis amenitzarà la gala amb la seva música i farà una versió pop de l'Himne de Sant Cugat.

Entre els 15 finalistes seleccionats per la comissió de propostes hi ha les empreses Delphi, EsadeCreapolis i el Capio Hospital General de Catalunya. També esportistes com el tennista veterà Albert Meca, l'esquiadora Anna Cohí i l'equip benjamí de l'Olympic Floresta. En el capítol d'entitats i serveis, hi ha el Casal d'Avis de Valldoreix i el taller Triangle, que enguany celebren 25 anys. La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, que va organitzar la consulta del 13-D, també és candidata, així com TVE a Catalunya.

Altres candidats són els membres del Club Muntanyenc (CMSC) Josep Castellví i Jordi Roca, recuperadors del Pi Bessò de la Rabassada; Montserrat Rumbau i Jordi Troyano, pel recull de fotografies històriques de Sant Cugat; Santiago Zannou, director de la pel·lícula 'El truco del manco'; i el poeta Lluís Calvo. La llista es completa amb la discoteca per a persones amb discapacitat intel·lectual.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat durant la seva entrevista mensual a Cugat.cat quin és l'objectiu dels guardons.

Lluís Recoder

Aquests premis reconeixen els ciutadans, empreses i entitats dels quals ens en sentim orgullosos.


Els cinc guanyadors, a més del premi extraordinari que concedeix l'alcalde, es coneixeran aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda, en una cerimònia al Teatre-Auditori conduïda per la periodista Montse Soto i el Mag Lari.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, assegura que després de quatre edicions la gala està més que consolidada.

Jordi Puigneró

Els premis s'estan consolidant i romandran en el temps, perquè reconeixen els santcugatencs que treballen per la ciutat.



La màgia serà protagonista a la gala, amb diverses actuacions del Mag Lari. El toc musical l'aportarà el grup La Porta dels Somnis, que obrirà l'esdeveniment amb una interpretació pop de l'Himne de Sant Cugat.

Enguany la celebració farà un pas més en el camí de l'accessibilitat, i oferirà programes de mà en braille, després que l'any passat es va incorporar la subtitulació. Vodafone i Opel Autocugat són els patrocinadors de l'acte, que va exhaurir les entrades a principis de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.