Els professors de primària i secundària tornen a la vaga contra la política educativa del govern


  • Comparteix:

Manifestació anterior del sector de l'ensenyament

Manifestació anterior del sector de l'ensenyament

El personal docent de primària i secundària de la ciutat està convocat a una nova mobilització per protestar contra la política educativa de la Generalitat. Segons Rosa Cañadell, portaveu del sindicat USTEC, majoritari a l'ensenyament, la vaga prevista per el 17 de març respon a la nul·la predisposició del departament d'Educació d'obrir un diàleg amb el sector educatiu català.

Segons fonts sindicals, dins el sector educatiu hi ha un 'gran malestar' que s'arrossega des de l'aprovació de la Llei d'Educació, i que ha anat en augment amb episodis com el decret que modifica el calendari escolar, les noves formes de contractació i el decret d'autonomia dels centres que, segons el sindicat majoritari, impedeix una gestió democràtica de les escoles i instituts.

Rosa Cañadell ha explicat a Cugat.cat que l'anul·lació de la protesta prevista pel 20 de gener volia obrir un diàleg amb el departament, que no han aconseguit.

Rosa Cañadell

Durant un mes hem vist com el departament no vol fer avenços en matèries que considerem prioritàries.



El sindicat creu que totes aquestes modificacions carreguen de pressió els docents i empitjoren el funcionament dels centres i la qualitat de l'ensenyament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.