TVE a Sant Cugat, reconeguda als premis Zapping que atorguen els espectadors

El centre de la nostra ciutat suma 50 anys

Societat

Publicat el 26/feb/10 per Anna Bernadó

El centre de TVE de Catalunya, amb seu a la nostra ciutat, s'ha endut un guardó dels premis Zapping, que atorguen els Teleespectadors Associats de Catalunya (TAC). El premi reconeix el 50è aniversari de la creació del centre de producció català, el seu caràcter 'pioner' i la funció de 'servei públic' que ha desenvolupat al llarg d'aquests anys.

La directora del centre de la nostra ciutat, Montse Abbad, ha destacat durant la cerimònia de lliurament celebrada aquest dijous al Palau de Montjuïc de Barcelona que el guardó atorga un 'valor enorme' a la tasca de 'crear, inventar i innovar' que ha distingit la seu santcugatenca des de l'inici de la seva creació.

La 15a edició dels premis Zapping també ha reconegut els actors Lluís Homar i Mireia Portas en una coproducció de TVE i TV3, '23-F. El dia más difícil del Rei'. La cadena estatal amb seu local ha completat el seu palmarès amb el guardó al millor espai d'actualitat informativa, reportatges i entrevistes per 'Españoles el mundo', i amb el de millor presentadora a María Escario. L'espai divulgatiu 'Sacalalengua' també s'ha endut un premi.