Les entitats protagonitzen de nou les candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

La cultura i el medi ambient tenen una forta presència als Premis Ciutat de Sant Cugat (27/feb/10)

L'esport local, finalista als Premis Ciutat de Sant Cugat de la mà d'Albert Meca, Anna Cohí i l'Olímpyc Floresta (27/feb/10)

Delphi, TVE, el Capio HGC i EsadeCreapolis, candidats econòmics als Premis Ciutat de Sant Cugat (27/feb/10)

Tot a punt per a la 5a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat (26/feb/10)

Cugat.cat retransmet en directe els Premis Ciutat de Sant Cugat (26/feb/10)


  • Comparteix:

La discoteca per a persones amb discapacitat intel·lectual, el Taller Triangle, el Casal d'Avis de Valldoreix i la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació són finalistes als guardons

La discoteca per a persones amb discapacitat intel·lectual, el Taller Triangle, el Casal d'Avis de Valldoreix i la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació són finalistes als guardons

El Casal d'Avis de Valldoreix, el Taller Triangle, la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació i la discoteca per a persones amb discapacitat intel·lectual són finalistes als Premis Ciutat de Sant Cugat. El Casal i el Taller han aconseguit una candidatura pel seu quart de segle al servei de la ciutat. La discoteca s'ha convertit en una activitat mensual a través de la Taula de discapacitats i la Plataforma va organitzar la consulta sobiranista popular del 13-D a Sant Cugat.

El Casal d'Avis de Valldoreix ha celebrat els seus 25 anys d'implantació a la ciutat i de dinamització de la gent gran al territori. La presidenta de l'entitat, Rosa Maria Molins, s'ha mostrat orgullosa de poder formar d'una candidatura.

Rosa Maria Molins

Estem molt entusiasmats, hem fet tot el que hem pogut. L'esperit del casal és ajudar la gent gran.








Qui també suma 25 anys de vida és el Taller Triangle, que ofereix als santcugatencs formació d'arts plàstiques. Més de 3.000 alumnes han passat per l'entitat al llarg d'aquests anys i una de les responsables del taller, Georgina Vila, explica què suposa que la ciutat reconegui la seva tasca.

Georgina Vila

Estem molt contents, mai no havíem comptat amb què el poble podia reconèixer públicament la nostra tasca.


La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació es va crear l'any passat des de la societat civil i les entitats, i 13 de desembre va organitzar la consulta popular sobre la independència de Catalunya a Sant Cugat, que va comptar amb la participació de 15.000 persones. El membre de la plataforma Joan Contijoch considera que la candidatura està més que justificada.

Joan Contijoch

Poques ocasions hi ha en què una entitat aconsegueixi situar Sant Cugat al món com la consulta.


La discoteca per a persones amb discapacitat intel·lectual s'ha posat en marxa el 2009 a través de la Taula per a persones amb discapacitat i amb el suport del Club Bocca, ASDI i la Caixa. L'últim diumenge de cada mes se celebra al Bocca una sessió de discoteca, que gestionen els monitors d'ASDI. El transport per accedir fins les instal·lacions l'ofereix la Caixa. La cita representa un pas endavant en la formalització d'aquest col·lectiu. La presidenta d'ASDI, Mercè Martínez, ha explicat la il·lusió amb què han tirat endavant el projecte.

Mercè Martínez

La idea va sorgir perquè el nostre col·lectiu es perd moltes coses de la vida, estem molt il·lusionats.


Els cinc guanyadors, a més del premi extraordinari que concedeix l'alcalde, es coneixeran aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda, en una cerimònia al Teatre-Auditori conduïda per la periodista Montse Soto i el Mag Lari. Cugat.cat tornarà a retransmetre en directe la cerimònia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.