El Terra Dolça porta Cesk Freixas en concert


  • Comparteix:

Cesk Freixas (Font: myspace)

Cesk Freixas (Font: myspace)

El concert del cantautor català Cesk Freixas encapçala la llista d'activitats que organitza el Terra Dolça per aquest març. Xerrades d'història, de la situació actual del català, del ballet català, titelles, exposicions i la projecció d'un documental completen les propostes que ofereix el local.

Aquest dilluns es posen a la venda les entrades al Terra Dolça pel concert de Cesk Freixas, per un preu de 5 euros, pel proper dissabte 13 de març. El cantautor torna a la ciutat després de dos anys, quan va oferir un concert al local, i d'haver-se situat en un lloc destacat del panorama musical català per presentar el seu nou treball 'La mà dels qui t'esperen'.

El responsable d'activitats del Terra Dolça, Guim Pros, s'ha mostrat molt content de tornar a acollir Cesk Freixas.

Guim Pros

Ens fa molta il·lusió que torni en Cesk Freixas, és un dels cantautors més emergents del panorama musical català.


El local ha programat altres activitats, com ara la inauguració de l'exposició 'Sant Cugat-Cardona. Pinzellades d'en Joan López, Pasqual d'Ossó i Carles Clotet', que repassa la relació de les dues poblacions i presenta algunes imatges de carrers de Sant Cugat.

En el marc de la celebració dels 15 anys del grup Mediterrània, el Terra Dolça acollirà dissabte la projecció del documental 'Salvador Mel·lo: la il·lusió del ballet català', amb una posterior xerrada, que repassarà la vida del coreògraf i del ballet del nostre país. Una altra xerrada, que tindrà lloc el dilluns 22, completa les activitats del març amb Joan Solà i Rosa Calafat, que exposaran com es troba el català i Catalunya actualment.

Pel que fa a les activitats per als més petits, el dissabte 20 Guixera Contes oferirà 'El dimoni se'm endú!', un recopilatori de contes. L'últim dissabte del mes, Núria Mestres presentarà l'espectacle de titelles 'Violeta i la Lloca Paula'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.