La santcugatenca Consol Torrente publica un llibre sobre el Parkinson


  • Comparteix:

'Conviure i lluitar contra el Parkinson' és el títol del llibre que acaba de publicar la santcugatenca Consol Torrente. Torrente és malalta de Parkinson, i amb la seva obra, vol posar un gra de sorra en la lluita per normalitzar el Parkinson a la societat i promoure la recerca sobre aquesta malaltia.

A Consol Torrente li van diagnosticar Parkinson quan només tenia 40 anys. Des d'aquell instant, la seva vida ha estat una lluita constant per tirar endavant i no deixar-se ensorrar per una malaltia, que de moment, no té cura. Entre les diferents teràpies, la Consol n'ha trobat una de molt eficaç: escriure. La santcugatenca va començar a posar sobre el paper els seus sentiments, les seves pors i tot allò que pensava sobre la malaltia. Ara, la Consol ha recopilat tots aquests textos en el llibre 'Conviure i lluitar contra el Parkinson', una obra que ella espera que pugui contribuir a animar als malalts de Parkinson a lluitar perquè avanci la investigació.

Consol Torrente

Hem de reivindicar que s'investigui sobre aquesta malaltia


A més, la santcugatenca també fa un crit perquè la societat s'informi sobre aquesta malaltia per tal d'afavorir la integració d'aquelles persones que la pateixen. En aquest sentit, la Consol també reivindica que les diferents associacions dedicades a aquest mal s'agrupin i vagin totes a una. Segons Consol, encara hi ha un desconeixement molt gran en molts àmbits que impossibilitat la normalització dels malalts.

Consol Torrente

Moltes vegades la societat no coneix aquesta malaltia


La Consol avança que continuarà escrivint com a contribució a la lluita contra l'Alzheimer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.