El llibre 'L'Abans de Sant Cugat del Vallès' guardona Rumbau i Troyano als Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

El llibre 'L'Abans de Sant Cugat' estarà enllestit al setembre de l'any vinent ( 5/nov/08)

Divendres surt la primera entrega de 'L'Abans de Sant Cugat' (24/set/08)


  • Comparteix:

Montserrat Rumbau i Joan Troyano han estat distingits amb un dels Premis Ciutat de Sant Cugat. La coordinació del llibre 'L'Abans de Sant Cugat del Vallès' ha estat el que els ha donat accés al premi gràcies a una recopilació de fotografies que retraten la vida quotidiana del Sant Cugat des de finals del segle XIX fins al 1965.

La coordinació del llibre 'L'Abans de Sant Cugat del Vallès' els ha valgut un dels guardons de la 5a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat a Montserrat Rumbau i Joan Troyano. El col·leccionable fa un recull d'imatges fotogràfiques de la ciutat compreses entre els darrers dos segles i posa l'accent en les seves gents, les tradicions, els paisatges i els edificis més emblemàtics de la ciutat. Més de 200 famílies santcugatenques han col·laborat en aquest projecte que ha vist la llum durant el 2009.

Joan Troyano ha destacat el projecte 'L'Abans de Sant Cugat del Vallès' com una font de referència sobre el passat de la ciutat.

Joan Troyano

Ens agradaria que aquest llibre fos una font de referència per conèixer com era i com es vivia abans a Sant Cugat.



Un total de 824 pàgines conformen aquest retrat del Sant Cugat de finals del XIX fins al 1965, amb més de 900 fotografies.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.