El Casal d'Avis de Valldoreix celebra les noces d'argent amb un premi de la ciutat


Temes relacionats

Rebuda a l'ajuntament a la nova directiva del Casal d'Avis de Valldoreix (15/set/09)

250 persones celebren les noces d'argent del Casal d'Avis de Valldoreix a la Nau de Cultura del territori (23/mai/09)


  • Comparteix:

Els 25 anys d'història i de servei a la ciutadania del Casal d'Avis de Valldoreix han estat reconeguts pels Premis Ciutat de Sant Cugat. Els guardons han recordat la tasca del casal, basada en vetllar perquè la gent gran de Valldoreix disposi d'un espai de reunió i de lleure. Amb l'experiència d'aquest primer quart de segle, ara el desig del Casal d'Avis és la creació d'un nou local, l'augment del volum de col·laboradors i la celebració d'un mercat setmanal al territori.

Al maig va fer 25 anys que els primers membres del Casal d'Avis de Valldoreix van pujar a Montserrat per primera vegada en el seu debut com a col·lectiu. Per a la celebració de les noces d'argent el 2009, l'entitat va fer una festa plena de música, d'actuacions i d'obsequis amb la participació de 250 persones.

Amb el premi, l'entitat està satisfeta que se'ls reconegui la feina feta. Ho ha explicat amb emoció la presidenta del Casal d'Avis de Valldoreix, Maria Rosa Molins, que l'ha dedicat especialment a un dels membres de l'entitat, Pere Gordas, i a tota la gent gran del Casal.

Ma Rosa Molins

Oferim aquest premi a Pere Gordas i a tots els que han fet que el Casal d'Avis d'avui dia sigui el que és.


El Casal d'Avis és un dels pilars de Valldoreix, que ha servit de model per ampliar i cohesionar el teixit associatiu del territori. El volum d'activitats però, ha crescut amb els anys i en aquests moments se'ls ha quedat petit el local. Per aquest motiu, el Casal d'Avis de Valldoreix ara reivindica que se'ls habiliti una nova seu. A més, tot i que compten amb la col·laboració de diversos col·lectius com els alumnes del Ferran i Clua, també demana més col·laboració per part dels veïns per poder engegar projectes més ambiciosos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.