El CPA bat rècord de participació en la celebració del Dia d'Andalusia amb 300 persones


  • Comparteix:

Les celebracions del Dia d'Andalusia arrenquen amb 'éxit' al CPA, on s'han aplegat prop de 300 persones, una xifra rècord. L'actuació de Las Girasoles i las Malvalocas, els dos grups estables de ball del CPA, han donat el tret de sortida a aquesta tradicional festa que s'allargarà dos dies. Com és habitual, les autoritats han acompanyat els socis de l'entitat amb el vi d'honor.

Els parlaments per part del president del CPA, Antonio Rodríguez, el secretari de la FECAC, Francisco Fornieles i de l'alcalde, Lluís Recoder, han donat el tret de sortida al primer dia de celebracions de la diada d'Andalusia. La crisi econòmica i la pluja que ha afectat aquesta comunitat autònoma en els darrers dies ha centrat els diferents discursos. L'actuació dels dos grups de 'quadro flamenco' de l'entitat, Las Girasoles i Las Malvalocas i el tradicional vi d'honor, han acabat de farcir el primer dia festiu de l'entitat. Els assistents, que han acompanyat amb un fort aplaudiment aquestes actuacions, han estat acompanyats per les autoritats i la representació de gran part dels grups polítics.

La cita ineludible pels andalusos aconsegueix aplegar any rere any més participació, consolidant així una de les festes més importants per aquesta entitat. Pel president del CPA, Antonio Rodríguez, la xifra assolida enguany ha estat un èxit.

Antonio Rodríguez

Ha estat un èxit de públic. Cada any apleguem més gent. Hem viscut una gran festa.



Per la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha volgut destacar totes les activitats que organitza l'entitat i l'esforç que ha fet per integrar-se a la ciutat.

Lluís Recoder

Aquest dia és una forma de rememorar els orígens dels andalusos. Són gent arrelada en aquesta terra.



El públic, el gran protagonista de la nit, ha explicat com ha anat aquest primer dia de festa.

Públic

La celebració m'ha agradat molt. / Les actuacions han estat força bé. / El ball ens ha sortit molt bé. / Les arrels són importants.



Les celebracions continuaran aquest dissabte amb el tradicional 'potaje andaluz' i l'actuació del 'quadre flamenc' Som d'aquí. La diada també comptarà amb la presència del viceconseller de Governació de la Junta d'Andalusia, José Antonio Gómez Periñán.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.