L'Ajuntament decidirà a primera hora si se suspenen els actes de Sant Medir per la pluja


Temes relacionats

Els santcugatencs es preparen per la celebració de l'aplec de Sant Medir ( 2/mar/10)

Els participants en la celebració de Sant Medir només podran fer foc en les zones habilitades (22/feb/10)

Sant Medir llueix sense arbres caiguts i a punt per a la celebració de l'aplec ( 8/feb/10)


  • Comparteix:

L'aplec podria perillar per la pluja

L'aplec podria perillar per la pluja

L'alcalde, Lluís Recoder, es reunirà demà a les vuit del matí amb diversos regidors i tècnics municipals per decidir si es mantenen o se suspenen les activitats previstes per Sant Medir a causa de la pluja. El Servei Meteorològic de Catalunya alerta que la previsió de pluges al Vallès Occidental és probable des d'aquesta matinada i al llarg del dia de demà. Cugat.cat i Cugat ràdio proporcionaran tota la informació en cas que se suspenguin els actes a través dels butlletins horaris, amb connexions en directe i amb l'última hora actualitzada a la xarxa.

L'Ajuntament no preveu modificacions en la celebració si plou poc. En cas que la pluja fos excessiva, l'aplec es podria arribar a suspendre. L'alcalde es reunirà al punt de les vuit del matí amb diversos regidors i tècnics municipals per estudiar la situació creada per l'estat del temps i determinar si, finalment, s'anul·len els actes previstos per la Diada. La Generalitat ha activat el pla Inuncat pel temporal que afectarà Catalunya en les properes hores.

L'Ajuntament ja s'ha posat en contacte amb les tres entitats involucrades amb l'organització dels actes de Sant Medir -Els Castellers de Sant Cugat, els Geganters de Sant Cugat i la Penya Regalèssia- per alertar-les d'aquesta situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.