Inaugurat el nou pont de Can Borrell, que millorarà l'accés des de Cerdanyola


Temes relacionats

Sant Cugat celebra un aplec de Sant Medir de mínims per culpa de la pluja ( 4/mar/10)


  • Comparteix:

El pont de Can Borrell, en el moment de la inauguració

El pont de Can Borrell, en el moment de la inauguració

Les obres de remodelació del pont de Can Borrell ja estan enllestides. El nou pont s'ha inaugurat aquest dimecres coincidint amb la diada de Sant Medir. L'alcalde s'ha mostrat satisfet per la finalització d'aquests arranjaments, que han servit per posar al dia el principal accés rodat a Can Borrell. En la mateixa línia s'ha expressat el gerent del Consorci del Parc de Collserola, que ha dit que amb actuacions com aquesta es reforça la 'identitat pública' de la serra.

Des que fa vuit anys es va tancar al trànsit el camí de Sant Cugat a Can Borrell, l'accés des de Cerdanyola és la principal via d'entrada de vehicles a la masia de Can Borrell. Per això, l'Ajuntament creu que era especialment important remodelar l'antic pont per sobre de la riera, com ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, durant l'acte d'inauguració oficial del pas.

Lluís Recoder

Calia modernitzar l'antic pont, perquè per aquí passen fins i tot autocars. El nou pont és sòlid i integrat amb l'entorn de Collserola.


El director gerent del Consorci del Parc de Collserola, Marià Martí, ha detallat que l'antic pont va ser autoconstruït pels propietaris dels terrenys i que el seu estat no complia els requisits de seguretat. Per a Martí, la remodelació del pas és una gran notícia.

Marià Martí

Ens hem tret un pes de sobre. Garantim la seguretat i la connectivitat. El pont serà un emblema pel parc i per Sant Cugat.


Martí ha dit que actuacions com aquesta reforcen la 'identitat pública' del parc de Collserola. De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha fet èmfasi en l'esforç de l'Ajuntament per arranjar els camins de Can Borrell i de Sant Medir, en una línia de protecció conjunta de Collserola que espera que es completi ben aviat amb la declaració de parc natural per part de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.