Sant Cugat celebra un aplec de Sant Medir de mínims per culpa de la pluja


Temes relacionats

Inaugurat el nou pont de Can Borrell, que millorarà l'accés des de Cerdanyola ( 4/mar/10)


  • Comparteix:

L'esplanada de l'ermita lluia així sense l'aplec

L'esplanada de l'ermita lluia així sense l'aplec

La pluja ha deslluït la celebració de l'aplec de Sant Medir. Només un grapat de membres de la Penya Regalèssia i d'autoritats municipals s'han atrevit a pujar fins a l'esplanada de l'ermita, on s'han hagut d'anul·lar totes les activitats a l'aire lliure. Els organitzadors han lamentat que el mal temps hagi perjudicat la diada del copatró de la ciutat. Mira el reportatge complet a Cugat tv

Després d'una reunió d'urgència a primera hora a l'Ajuntament per avaluar la situació, les activitats programades han arrencat a les nou del matí amb una xocolatada poc concorreguda a la plaça d'Octavià i la cercavila dels banderers del Rotary Club, ja sota la pluja, que han estat rebuts per l'alcalde i la corporació municipal a la plaça de Barcelona. Des d'aleshores, la pluja ha estat present durant gairebé tot el matí, fet que ha obligat a suspendre totes les activitats a l'aire lliure previstes a l'esplanada de l'ermita i ha reduït a la mínima expressió la participació de santcugatencs a l'aplec. El tradicional ofici cantat s'ha pogut celebrar, però a l'interior de l'ermita de Sant Medir.

L'alcalde, Lluís Recoder, feia aquesta valoració de les incidències provocades per la pluja.

Lluís Recoder

Què hi farem? Estem vivint un hivern més centreeuropeu que no pas mediterrani. Benvinguda sigui la pluja, un altre any serà.



Els membres de la Penya Regalèssia han estat dels pocs que s'han atrevit a desafiar el mal temps i han pujat a l'ermita. Un d'ells, Roc Gómez, valorava així el desenvolupament de la jornada.

Roc Gómez

Nosaltres hem fet la festa igualment, però és una llàstima que no s'hagin fet les activitats previstes. L'aigua mana.



Els banderers d'enguany, el Rotary Club, també han lamentat que l'aplec hagi quedat deslluït pel mal temps. Tot i això, la secretària del Rotary, Montse Moral, ha dit que ha estat un honor ser escollits banderers de Sant Medir.

Montse Moral

És un honor poder participar en aquesta festa, llàstima de la pluja.



A causa de la intensa pluja, els Castellers, els Geganters i la cobla Contemporània no han pogut oferir les actuacions que havien preparat per a l'hora de dinar a l'esplanada de l'ermita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.