DiR se suma a la campanya de l'Ajuntament 'A l'esport, jo tallo amb el fum'


Temes relacionats

Renovat l'acord per la campanya 'A l'esport, jo tallo amb el fum' (19/set/09)

La meitat dels joves santcugatencs fumadors vol deixar el tabac, segons un estudi ( 7/jul/09)

Comença una campanya pionera per allunyar el tabac del món de l'esport ( 6/jun/08)


  • Comparteix:

Lluís Recoder i Ramon Canela, signant el conveni

Lluís Recoder i Ramon Canela, signant el conveni

DiR Sant Cugat s'adhereix a la campanya municipal 'A l'esport, jo tallo amb el fum', sumant-se a la voluntat de conscienciar la població dels efectes perjudicials del tabac en l'organisme. La campanya es tradueix en un conjunt de gràfics que s'instal·laran al centre esportiu de la ciutat, diversos anuncis que es projectaran a DiR TV i que es veuran també a la revista de la cadena. Ja fa tres anys que no es pot fumar a les instal·lacions del DiR.

La campanya, que comença a Sant Cugat, s'estendrà també als centres de Barcelona a través de la difusió de la revista DiR, que es reparteix entre tots els socis del centre esportiu del país. El mateix passa amb els anuncis que es projectaran a DiR TV, que es pot veure als centres mentre es fa esport.

Durant la signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el DiR, l'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat quin objectiu té aquesta campanya.

Lluís Recoder

Els centres esportius són privilegiats per promoure hàbits saludables, hem d'evitar que es fumi en aquests llocs.


A més, el consistori facilitarà diversos gràfics i cartells que es col·locaran a diversos punts del gimnàs. El fundador i director general de DiR, Ramon Canela, s'ha mostrat compromès amb els objectius de la campanya.

Ramon Canela

La campanya vol sensibilitzar dels efectes perjudicials del tabac i intentar que la gent també deixi de fumar a casa seva, no només al DiR.




La campanya compta amb el suport de l'Institut Català d'Oncologia i de la Societat Catalana de Pneumologia, i té el patrocini de l'empresa farmacèutica Boehringer Ingelheim, també amb seu local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.