Paco Cruces assumeix la presidència del CMSC disposat a potenciar la relació entre seccions

Societat

Publicat el 5/mar/10 per Adria Claramunt

Paco Cruces pren possessió del càrrec de nou president del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) amb la intenció de potenciar les seccions de l'entitat i la seva transversalitat. El nou gestor del club també es marca com a objectiu activar la integració de les persones amb discapacitat i els projectes dirigits als joves. Cruces i la nova junta directiva, que ocuparan la direcció del club els propers sis anys, han signat l'acceptació del càrrec aquest dijous a la seu de l'organització.

La nova junta continuïsta, presidida per Paco Cruces, és l'única candidatura presentada i compta amb un 80% dels membres que ja formaven part de la junta anterior de Francesc Duch. En aquest sentit, volen mantenir les tasques que ja es feien bé i potenciar-ne de noves.

El nou president, Paco Cruces, ha destacat un dels principals objectius de la nova gestió. Són declaracions a Cugat.cat.

Paco Cruces

Aquí al club hi ha 11 seccions i volem potenciar la transversalitat entre elles i que totes s'integrin dins la filososfia del club.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Una altra de les propostes de la nova junta és afavorir la integració de les persones amb discapacitat a les activitats del club.

Paco Cruces

Volem integrar tota mena de persones, també les que tenen certes discapacitats, a totes les activitats del club.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La nova junta directiva està formada per Paco Cruces a la presidència; Alfredo Arechavala i Oswaldo Romero a les vicepresidències; Carme Rivera com a secretària de la junta; i Silvano Bendinelli com a Tresorer. Ferran Muray encapçala la secció de muntanya; Jaume Pujol, la d'atletisme; i Modest Guimet, la de gimnàstica rítmica. Els altres tres vocals són Lídia Claus, vocal de voluntariat; Nil Roda, de joventut; i Pau Sánchez, d'integració.