Sant Cugat mira Hamburg amb un viatge organitzat pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona


  • Comparteix:

Imatge de Hafencity, un barri nou al cor d'Hamburg

Imatge de Hafencity, un barri nou al cor d'Hamburg

Sant Cugat s'aproparà aquest diumenge a Hamburg per copsar la realitat metropolitana d'aquesta ciutat i poder traslladar-ho a Barcelona. La visita permetrà comparar el creixement dels darrers anys amb la realitat de la metròpoli alemanya. L'alcalde, Lluís Recoder, visitarà durant tres dies la ciutat en el marc d'un viatge organitzat pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.

Des d'aquest diumenge i fins dimecres; l'alcalde, Lluís Recoder, podrà conèixer de prop la realitat metropolitana d'Hamburg amb l'objectiu d'establir paral·lelismes entre la ciutat alemanya i Barcelona. En ple procés de transformació urbanística, Hamburg servirà de referència per ciutats com Sant Cugat. La delegació catalana també coneixerà Hafencity, un barri nou al cor d'Hamburg que es constitueix com un dels projectes urbanístics de referència a Europa gràcies a l'establiment dels nous estàndards de desenvolupament urbà. En aquest context, la ciutat alemanya s'eregeix com la ciutat europea del segle XXI.

Precisament, Hamburg serà la capital europea del medi ambient durant el 2011. És per això que la delegació catalana coneixerà de prop la seva xarxa pública de transport de rodalies, així com els intercanvis entre els nous sectors econòmics, les noves tecnologies i les diferents modalitats d'habitatges protegits.

El viatge s'emmarca dins el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona que té com objectiu identificar i promoure estratègies de suport al desenvolupament econòmic i social de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.