La Generalitat aprova una dotació de 10 milions d'euros per construir el nou Leonardo da Vinci


Temes relacionats

El Leonardo da Vinci es trasllada a Volpelleres a un nou centre per a 800 alumnes (20/oct/09)


  • Comparteix:

Entorn on s'ubicarà el nou edifici, a tocar de l'estació de Volpelleres

Entorn on s'ubicarà el nou edifici, a tocar de l'estació de Volpelleres

El nou institut Leonardo da Vinci serà una realitat gràcies a una dotació econòmica de més de 10 milions d'euros. Aquesta partida aprovada per la Generalitat permetrà traslladar l'actual centre a un edifici de nova planta en uns terrenys a tocar amb l'estació de Volpelleres, que fins ara estaven reservats per a la 12a escola. El nou equipament educatiu entrarà en funcionament el curs 2011-2012 amb una oferta de quatre línies d'ESO, tres de batxillerat i cicles formatius.

El trasllat és fruit d'un acord entre la Generalitat i l'Ajuntament pel qual els terrenys previstos per construir la 12a escola es convertiran en la seu del nou Leonardo da Vinci, que abandonarà les instal·lacions ubicades a la carretera de Rubí.

D'aquesta manera, l'institut Leonardo da Vinci millorarà les seves instal·lacions, la seva ubicació i l'oferta, que inicialment absorbirà uns 690 alumnes. El trasllat ja va rebre l'octubre passat el vistiplau del ple municipal i ara ho ha fet la Generalitat amb l'aprovació de la partida pressupostària.

La regidora d'Educació, Esther Salat, explicava així els serveis que acollirà el nou edifici.

Esther Salat

Tindrà quatre línies d'ESO i tres de batxillerat. Serà tecnològicament molt avançat, sobretot de cara els cicles formatius.


La dotació aprovada per la Generalitat s'emmarca dins una partida de 125 milions d'euros per construir i substituir 26 centres escolars a tot Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.