Tots els autobusos urbans, tret dels que van a les Planes i la Floresta, funcionen amb normalitat


Temes relacionats

El tall de subministrament elèctric afecta encara un centenar de clients, segons Fecsa ( 9/mar/10)

L'àrea de Serveis Socials confirma l'absència d'incidències greus durant la nevada ( 9/mar/10)

40 alumnes de l'escola Hatikva passen la nit al centre educatiu ( 9/mar/10)

L'alcalde coordina des d'Hamburg el dispositiu d'emergència per la nevada (10/mar/10)

Cugat.cat triplica l'audiència durant la nevada (10/mar/10)


  • Comparteix:

Els autobusos del centre funcionen amb normalitat

Els autobusos del centre funcionen amb normalitat

Els autobusos urbans i interurbans ja funcionen amb normalitat, tret de les línies 3, 4 i 5 que donen servei a la Floresta i les Planes. El Metro del Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha normalitzat a mig matí el servei, tot i que les línies S5, de Sant Cugat, i S55, de Rubí, estan suspeses i les línies de Sabadell i Terrassa fan totes les parades del recorregut. La freqüència de pas és ara de 12 minuts. La línia 7 de Renfe, que passa per Sant Cugat, pateix retards puntuals de fins a mitja hora. Pel que fa a la xarxa viària, ja s'han reobert la Rabassada i la carretera de Vallvidrera, tot i que es recomana evitar-les i fer servir els Túnels de Vallvidrera o l'autopista per anar a Barcelona.

L'Ajuntament informa que ja s'ha restablert el servei de les línies 1, 2, 6, 7 i 8 d'autobús urbà, un cop netejades les vies per on circulen els vehicles. Les línies 3, 4 i 5, en canvi, continuen suspeses a causa de la nevada.

El servei ferroviari es manté afectat per les conseqüències del temporal de neu de dilluns, tot i que progressivament s'ha anat normalitzant. Poc abans de les 11 del matí, el Metro del Vallès dels FGC ha començat a recuperar les freqüències habituals, tot i que amb alguns entrebancs provocats per avaries d'alguns combois que han complicat puntualment la circulació. Les línies S5, de Sant Cugat, i S55, de Rubí, estan suspeses, i els trens de Sabadell i Terrassa cobreixen el seu recorregut aturant-se a totes les parades. La freqüència de pas és de 12 minuts.

Pel que fa a la línia 7 de Renfe, amb estació a Sant Cugat, el matí ha començat amb normalitat però des del migdia hi ha retards de fins a mitja hora provocats indirectament per les conseqüències de la nevada.

La xarxa viària també continua afectada per les conseqüències del temporal. Per anar a Barcelona en cotxe, es recomana fer servir els Túnels de Vallvidrera accedint per Mira-sol o l'autopista, evitant la Rabassada i la carretera de Vallvidrera per les gelades. La C-58 ha presentat durant les hores punta de col·lapse en diversos punts. Pel que fa a les vies internes de Sant Cugat, els principals accessos i sortides estan nets, però hi ha molts problemes a les vies de les cotes altes, sobretot a les Planes i la Floresta, on s'hi acumula el glaç i la neu.



  • Comparteix:

COMENTARIS

crec que dema dia 10 de març els nens no tindrien que anar a les escoles, potser que aquesta nit fagi fred i hi ha llocs on hi ha gel o neu es podria glaçar i es podrien fer mal. L'unic que dic es que tindrien que prevenir-ho una mica mes perque si no fos per el temps de les noticies ningú s'ho esperaria pel temps que ha fet normalment, i si haguessim sabut que nevaria tant ja hauria sigut milor no portar-los a les escoles , per que despres ha sigut dificil arribari. Gràcies per intentar fer alguna cosa.

anonim. Enviat el 9/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.