Valldoreix recupera la normalitat però manté les mesures de precaució


Temes relacionats

L'àrea de Serveis Socials confirma l'absència d'incidències greus durant la nevada ( 9/mar/10)

40 alumnes de l'escola Hatikva passen la nit al centre educatiu ( 9/mar/10)

L'alcalde coordina des d'Hamburg el dispositiu d'emergència per la nevada (10/mar/10)


  • Comparteix:

Casal de Cultura de Valldoreix / Font: Adolf

Casal de Cultura de Valldoreix / Font: Adolf

Valldoreix recupera poc a poc la normalitat després de la nevada tot i que l'EMD manté les recomanacions de prudència al territori. Tota la xarxa viària de Valldoreix està oberta al trànsit i les línies d'autobús operen amb normalitat. La brigada de l'EMD treballa per retirar la neu de les calçades i els arbres caiguts a la zona.

La brigada municipal de l'EMD de Valldoreix està treballant des de dilluns a la tarda per retirar la neu de la calçada i escampar sal per evitar que es formin plaques de gel. L'EMD ha mobilitzat cinc retroexcavadores i els seus efectius de la brigada, així com també diversos equips de llenyataires per retirar els arbres caiguts a la zona.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, explica quina és la situació de Valldoreix després dels treballs de la brigada.

Montserrat Turu

Hem prioritzat la retirada d'arbres caiguts, totes les calçades estan netes i es pot circular per tot Valldoreix.


Alguns veïns del passeig de la Noguera i els carrers Esparver i Enamorats de Valldoreix han patit talls en el subministrament elèctric que ja estan solucionats, segons informa Fecsa-Endesa. L'EMD també ha explicat que ha netejat els accessos dels centres educatius Ferran i Clua i Hatikva, que han obert aquest dimecres al matí les portes amb normalitat. L'escola Hatikva va quedar aïllada la nit de dilluns a dimarts i 40 alumnes van haver de dormir al centre.

L'EMD recomana als veïns que extremin la prudència i que evitin fer desplaçaments en cotxe si no són totalment necessaris, ja que l'aparició de plaques de gel pot dificultar la mobilitat i la seguretat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Hasta ayer al mediodia no vimos a la presidenta de la EMD por ningún sitio.Salió a pasear cuando todo estaba solucionado.Quien se hace cargo de los desperfectos de todos los coches que resultaron chafados por los arboles caidos en la zona VERDE de la estaciòn ?. Supongo que la EMD, no ?.

Amparo. Enviat el 10/mar/10


Vull felicitar a la Montserrat Turu per la feina ben feta el mateix dia de la nevada.

Adria. Enviat el 10/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.