Sant Cugat fa cinc minuts de silenci per condemnar l'últim atemptat d'ETA


  • Comparteix:

Més de 60 persones van fer ahir 5 minuts de silenci a la plaça Barcelona com a mostra de rebuig al darrer atemptat d'ETA. Amb aquesta actuació s'ha condemnat la mort de dos policies nacionals a Sangüesa, Navarra, en el que és el primer assassinat dels terroristes després de les eleccions.

El llaçet blau ha tornat a lluïr-se a la plaça Barcelona. Com ve sent habitual en aquests casos, l'Ajuntament va convocar als santcugatencs per comdemnar la darrera actuació d'ETA que divendres va acabar amb la vida de dos policies nacionals.

L'alcalde en funcions, Lluís Recoder, ha mostrat el seu rebuig per aquesta nova actuació de barbàrie terrorista:

Lluís Recoder

El consistori ens continuem concentrant davant l'Ajuntament, en nom de la ciutat, per manifestar de manera silenciosa el nostre rebuig al terrorisme i per deixar clar que les morts no ens són indiferents


Recordem que un regidor de Batasuna de l'Ajuntament de Sangüesa ha rebutjat, a títol personal, l'atemptat perpetrat per la banda armada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.