Totes les escoles obren demà menys el CEIP la Floresta


Temes relacionats

L'àrea de Serveis Socials confirma l'absència d'incidències greus durant la nevada ( 9/mar/10)

40 alumnes de l'escola Hatikva passen la nit al centre educatiu ( 9/mar/10)

L'alcalde coordina des d'Hamburg el dispositiu d'emergència per la nevada (10/mar/10)

La nevada passa al record com la més viscuda ( 9/mar/10)

Cugat.cat triplica l'audiència durant la nevada (10/mar/10)


  • Comparteix:

La brigada ha netejat els accessos a totes les zones del municipi

La brigada ha netejat els accessos a totes les zones del municipi

Tots els centres escolars de la ciutat menys un obriran demà després que l'Ajuntament asseguri que els accessos i la mobilitat estaran garantits. L'escola la Floresta romandrà tancada perquè hi ha branques suspeses que podrien caure al pati i un cable elèctric caigut sobre la tanca del parvulari. Els equipaments esportius i culturals municipals recuperaran la normalitat, així com els ambulatoris de les Planes i la Floresta. La brigada municipal ja ha aconseguit reobrir els accessos a totes les zones aïllades del municipi, també a la Colònia Montserrat de Valldoreix, l'únic punt que quedava aïllat aquest migdia. El Consell Comarcal restablirà també demà el servei de transport escolar a la ciutat.

La situació va tornant progressivament a la normalitat a la ciutat i totes les vies principals del municipi ja estan obertes, tot i que encara queda algun carrer segundari a les zones altes que pot estar tallat.

L'Ajuntament reobrirà demà els equipaments culturals, és a dir, la Casa de Cultura i els centres cívics dels districtes, i els equipaments esportius municipals, que avui han tancat per evitar riscos i minimitzar la mobilitat a la ciutat. D'altra banda, els ambulatoris de les Planes i de la Floresta, que ahir i avui han estat tancats a causa de la nevada, també obriran demà.

El consistori garanteix que tots els centres escolars del municipi, tant públics com privats, puguin funcionar amb normalitat demà, un cop netejats els accessos. Ho explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, a Cugat.cat.

Xavier Martorell

Els accessos a les escoles estan absolutament garantits, els hem omplert de sal.


El Servei Meteorològic de Catalunya preveu per a les properes hores una baixada important de temperatures, la qual cosa pot provocar que el gel que s'ha format en diverses vies del municipi no es pugui desfer. A més, es preveu una probabilitat de neu per demà d'entre el 10 i el 30%.

L'Ajuntament, que manté en fase d'alerta el Pla de Protecció Civil Municipal, continua llençant sal a les principals vies del municipi i cinc màquines retroexcavadores treballen per retirar neu dels carrers. L'objectiu és aconseguir mantenir netes de neu les principals vies de la ciutat. D'altra banda, els efectius municipals, formats per més de 100 persones, també estan treballant per retirar arbres caiguts a la via pública. En total l'Ajuntament comptabilitzat 450 arbres caiguts. L'Ajuntament també manté activat el pla per acollir persones que no puguin passar la nit en condicions als seus domicilis



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.