Sant Cugat es quedarà definitivament sense televisió analògica a finals de març


  • Comparteix:

El senyal analògic de la nostra ciutat s'apagarà el 31 de març

El senyal analògic de la nostra ciutat s'apagarà el 31 de març

Sant Cugat deixarà de veure la televisió analògica el 31 de març quan s'apagarà definitivament el repetidor que dóna senyal a la ciutat, situat a Collserola. Els ciutadans que encara no vegin la Televisió Digital Terrestre (TDT) han de comprar un descodificador i instal·lar-lo al seu televisor. Aquest dimecres ha començat la tercera i darrera fase de l'apagada analògica a Catalunya que està duent a terme la Generalitat des de l'any passat i que finalitzarà el 2 d'abril.

El centre emissor de la televisió analògica a Collserola, que dóna servei a la nostra ciutat juntament amb d'altres poblacions de la comarca, el Barcelonès i el Baix Llobregat, s'apagarà el 31 de març. Sant Cugat forma part de la darrera fase d'apagada que deixarà sense senyal el 2 d'abril a més 4 milions d'usuaris.

Per poder veure el senyal de TDT cal comprar un descodificador i instal·lar-lo a l'aparell de televisió de casa de cada usuari. A la nostra ciutat, amb el nou senyal de televisió, és poden veure prop d'una quarantena de canals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.