Sant Cugat es quedarà definitivament sense televisió analògica a finals de març

El senyal analògic de la nostra ciutat s'apagarà el 31 de març

Societat

Publicat el 11/mar/10 per Marc Texidó

Sant Cugat deixarà de veure la televisió analògica el 31 de març quan s'apagarà definitivament el repetidor que dóna senyal a la ciutat, situat a Collserola. Els ciutadans que encara no vegin la Televisió Digital Terrestre (TDT) han de comprar un descodificador i instal·lar-lo al seu televisor. Aquest dimecres ha començat la tercera i darrera fase de l'apagada analògica a Catalunya que està duent a terme la Generalitat des de l'any passat i que finalitzarà el 2 d'abril.

El centre emissor de la televisió analògica a Collserola, que dóna servei a la nostra ciutat juntament amb d'altres poblacions de la comarca, el Barcelonès i el Baix Llobregat, s'apagarà el 31 de març. Sant Cugat forma part de la darrera fase d'apagada que deixarà sense senyal el 2 d'abril a més 4 milions d'usuaris.

Per poder veure el senyal de TDT cal comprar un descodificador i instal·lar-lo a l'aparell de televisió de casa de cada usuari. A la nostra ciutat, amb el nou senyal de televisió, és poden veure prop d'una quarantena de canals.