Totes les línies d'autobús urbà ja funcionen amb normalitat


  • Comparteix:

Els autobusos ja cobreixen totes les rutes a la ciutat

Els autobusos ja cobreixen totes les rutes a la ciutat

Totes les línies d'autobús urbà estan en funcionament. La línia 4, el bus de barri de la Floresta, s'ha restablert aquest matí amb un petit canvi de recorregut que fa que no passi pel carrer de Pere Planas, a la Floresta, com tampoc no ho fa la línia 3. Pel que fa als Ferrocarrils de la Generalitat, aquest matí s'han pogut normalitzar plenament tots els serveis de trens que tenen parada a la nostra ciutat i la línia S5, de Rubí, i S55, de la Universitat Autònoma, ja circulen en els seus horaris habituals.

L'última línia que quedava per normalitzar, la línia 3 que serveix de bus de barri a la Floresta, torna a donar servei des d'aquest matí. Aquesta línia, com la 4, no passen pel carrer Pere Planas de la Floresta per la presència de plaques de gel. Pel que fa a la línia 5, l'únic canvi és que l'autobús no circula pel carrer Nostra Senyora Estrada pel mateix motiu. La resta de línies urbanes i interurbanes segueixen donant el servei habitual.

El servei ferroviari del Metro del Vallès de FGC s'ha normalitzat plenament avui, amb la recuperació de les línies S5, de Rubí, i S55, de la Universitat Autònoma, que ja circulen en els seus horaris habituals. Els trens de Sabadell i Terrassa s'aturen a les parades habituals i amb la freqüència de pas normalitzada.

Renfe ha informat que la línia 7, amb parada a la nostra ciutat, també funciona sense incidències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.