El subministrament elèctric està absolutament normalitzat, segons Fecsa-Endesa


Temes relacionats

El Ferran i Clua obrirà demà amb normalitat un cop solucionada l'avaria a la calefacció (11/mar/10)

Sant Cugat entra en fase de pre-alerta i recupera progressivament la normalitat (11/mar/10)

Totes les línies d'autobús urbà ja funcionen amb normalitat (11/mar/10)


  • Comparteix:

El tall elèctric a causa de la nevada ja està solucionat

El tall elèctric a causa de la nevada ja està solucionat

Els talls de subministrament elèctric a causa de la nevada estan solucionats a Valldoreix, les Planes i la Floresta, segons Fecsa-Endesa. La incidència va afectar uns 400 usuaris des de dilluns, i ahir encara quedaven alguns abonats sense llum després de 72 hores. La companyia elèctrica assegura que avui ja no queda cap client sense subministrament.

Dues brigades de Fecsa-Endesa treballen des de dilluns a Sant Cugat per normalitzar el servei, amb la col·laboració de la brigada de l'Ajuntament, que ha treballat per obrir els accessos a les zones més difícils perquè els tècnics de la companyia elèctrica poguessin treballar. Aquest matí, segons Fecsa-Endesa, els més de 400 abonats que es van veure afectats pels talls a la Floresta, les Planes i Valldoreix tornen a tenir subministrament. Tot i això, Fecsa-Endesa adverteix que alguns cables i pals d'electricitat poden presentar un aspecte defectuós perquè algunes solucions són provisionals.

La companyia elèctrica no ha volgut respondre les declaracions de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha responsabilitzat d'aquesta incidència l'estat precari de la xarxa elèctrica i la negativa de Fecsa-Endesa a invertir en el seu soterrament en moltes zones de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.