Les Barraques de Festa Major s'ubicaran a Can Solà


Temes relacionats

L'equip de govern considera un gran èxit el nou model de Barraques ( 1/jul/09)

Les Barraques estrenen format i ubicació al Turó de Can Mates (26/jun/09)


  • Comparteix:

Les Barraques de Festa Major s'ubicaran a sota de la Masia de Can Solà, a tocar de la futura sala de concerts. El recinte d'oci s'instal·larà en una esplanada propera a la nau, allunyada de les vivendes, segons ha confirmat a Cugat.cat el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, que ha explicat que si la ubicació funciona, es podria convertir en permanent. Escura ja s'ha posat en contacte amb els propietaris de la Masia i considera que l'impacte veïnal de les Barraques en aquest espai serà mínim.

Xavier Escura ha reconegut que en els darrers anys l'Ajuntament ha buscat la ubicació idònia per les Barraques de Festa Major, però que l'espai d'oci nocturn provoca sovint queixes veïnals allà on va. El tinent d'alcalde de Cultura considera que l'impacte pels veïns a l'esplanada de Can Solà serà mínim, i ha explicat que l'equip de govern ja ha parlat llargament amb els propietaris del restaurant la Masia, on les Barraques podrien tenir més conseqüències. Segons Escura, ja han garantit al restaurant les mesures de seguretat adequades i creu que no hi ha incompatibilitat d'horaris. Això fa, diu el titular de Cultura, que la ubicació es pugui convertir en l'espai permanent de Barraques, si aquest any funciona. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Escura

Tenim la gran esperança que les Barraques tinguin un impacte mínim a Can Solà. Estem esperançats que pugui arribar a ser permanent la ubicació.




L'any passat les Barraques es van instal·lar per primera vegada al Turó de Can Mates, estrenant un nou format que abandonava la forma de 'u' tradicional i repartia les activitats en quatre espais temàtics que imitaven l'estructura d'una petita vila. Escura considera que Can Solà és una ubicació més cèntrica que la de l'edició anterior, i que està molt ben comunicada.

Xavier Escura

Està molt més a prop que no el Turó de Can Mates, és un passeig. L'ideal seria tenir-les a la plaça del Monestir.


Les Barraques 2010 constaran de 18 casetes. El període per sol·licitar la gestió d'un d'aquests espais per part de les entitats ja s'ha obert i s'allargarà fins divendres de la setmana vinent. Pel que fa als concerts, la comissió d'escenaris està oberta a propostes de grups musicals fins a final de mes.



  • Comparteix:

COMENTARIS

s'ubicaran A Can Solà

a. Enviat el 12/mar/10


Molt bé!! No havia anat taaaaan bé l'any passat a Can Mates? Ara la tàctica és enviar els joves al final del poble i així els veïns no es queixen, no? Tots els concerts a partir d'ara es faran allà? fantàstic. Les haveneres de CiU també aniran a Can Solà?

santcugatenc. Enviat el 12/mar/10


A aquest ritme d'aquí poc les barraques les posaran fora del terme municipal...

anon. Enviat el 12/mar/10


brrq de dissabte a dilluns????? x deslluir-les encara més???? per què no fem les brrq de divendres a diumenge com sempre?

datpelcul. Enviat el 12/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.