Cugat.cat esdevé l'altaveu de la Fundació UESC

Alcalde i president de la Fundació UESC signant el conveni

Societat

Publicat el 13/mar/10 per C Solias / M Puente

Cugat.cat s'ha convertit en el mitjà oficial de comunicació audiovisual de la Fundació UESC. El president de l'entitat, Jordi Torrens, i l'alcalde, Lluís Recoder, com a president de l'Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC), han signat el conveni que promourà i difondrà els valors esportius i socials de la fundació a través del grup de comunicació multimèdia. La signatura, que ha tingut lloc aquest dissabte al Qgat Hotel, s'ha fet en el marc de l'acte de presentació dels patrocinadors i col·laboradors de la Fundació UESC, així com dels nous projectes de l'entitat. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El conveni que vincula la Fundació UESC i Cugat.cat ja ha engegat motors amb la realització del programa 'Tots podem', que s'emet al canal Esports de Cugat tv. La televisió on line ja compta amb diversos capítols que mostren esdeveniments tan destacats com la 8a Diada del Bàsquet i el 3 x 3 en cadira de rodes que es va celebrar a la Festa de Tardor.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica aquest primer projecte nascut arran de l'acord de les dues entitats.

Mònica Lablanca

Cugat.cat és un altaveu dels valors que difon la Fundació UESC, que també transmetran la nostra feina. El projecte 'Tots podem' s'emet a Cugat tv.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La col·laboració de Cugat.cat amb la Fundació UESC s'inclou en el projecte 'Formació, Esport i Salut' que l'entitat esportiva desenvolupa des de fa sis anys. L'alcalde i president de l'OAMCIC, Lluís Recoder, ha destacat la suma d'esforços entre aquestes dues entitats per difondre a la societat santcugatenca els valors promoguts a través de l'esport.

Lluís Recoder

És un pas més de la feina que fa Cugat.cat per esdevenir un reflex de la vida ciutadana. Amb aquest conveni Cugat.cat agafa el compromís de difondre els valors de la Fundació UESC.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La Fundació UESC també ha presentat les novetats que tenen previst engegar aquest any. D'entre aquests projectes destaca l''Sport Day', una activitat promoguda pel nou patrocinador Royal Caribbean, que tindrà lloc al mes de juny. En dóna més detalls el president de l'entitat, Jordi Torrens.

Jordi Torrens

Farem una exhibició d'esports per a discapacitats en un creuer de la companyia Royal Caribbean per donar a conèixer el que es fa a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Torrens també ha afegit que la immediatesa que ofereix Cugat.cat ha estat decisiva en l'elecció d'aquest mitjà com a principal altaveu de les activitats i valors que desenvolupa la Fundació UESC.