Ràdio Sant Cugat tanca el seu vintè aniversari amb una setmana plena d'activitats


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat celebra la cloenda del seu vintè aniversari amb tot un seguit d'actes que inclouen una exposició de la trajectòria de l'emissora, un partit de futbol entre periodistes i polítics, el lliurament de regals als oients més fidels i la cerimònia d'atorgament dels premis Esport en Marxa. Amb aquestes propostes, que es duran a terme del 10 al 13 de juny, els membres d'aquesta casa volen agrair als oients la seva fidelitat i compartir amb ells la seva passió per la ràdio.

La cloenda del vintè aniversari de l'emissora s'inaugurarà amb una exposició a la Biblioteca del Mil·lenari el proper 10 de juny. Sota el títol '20 anys de Ràdio Sant Cugat, una emissora per la pau' la mostra inclou tot el material recollit durant la marató a favor de la pau celebrada el passat dotze d'abril i un repàs de la història de la ràdio a través de documents i fotografies. El comissari de l'exposició, Joan Vallvé, ens ho explica:

Joan Vallvé

A l'exposició hi haurà records emotius de la història de l'emissora


Les instal·lacions esportives de Coll Favà seran l'escenari del partit de futbol que enfrontarà a periodistes i polítics locals. Però aquests vint anys no haguessin estat possibles sense la col·laboració dels oients. És per això que Ràdio Sant Cugat farà el lliurament de vint regals per premiar la seva fidelitat. Tothom que vulgui participar només han de trucar a l'emissora per entrar dins el sorteig.

L'últim plat fort d'aquesta celebració serà, sens dubte, la cerimònia de lliurament dels Premis Esport en Marxa, que ja va per la seva setena edició. L'entrega d'aquests guardons, que es farà a la seu de l'empresa Autocugat, té per objectiu aglutinar les entitats esportives de la nostra ciutat. Una de les membres de la direcció de RSC, Carme Reverte, així ens ho explica:

Carme Reverte

Repartirem premis als millors esportistes i equips de la temporada


Recordem que la cloenda del vintè aniversari de l'emissora se celebrarà del 10 al 13 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.