'Tal com raja', el nou programa del canal escoles


  • Comparteix:

Imatge de la primera entrega de 'Tal com raja'

Imatge de la primera entrega de 'Tal com raja'

El canal escoles de Cugat tv amplia la seva oferta amb un nou programa que es farà ressò de l'opinió dels més petits. 'Tal com raja' és un espai setmanal que comptarà amb la participació d'alumnes de primària i secundària que opinaran sobre diverses qüestions locals i també alguns temes d'actualitat. La proposta, que s'estrenarà divendres de la setmana vinent, arrancarà reflexionant sobre el Pi d'en Xandri.

El Canal Escoles de Cugat tv, que ja cobreix l'àmbit informatiu, el cultural i les celebracions de la ciutat, ara amplia la seva oferta audiovisual. 'Tal com raja' vol ser un altaveu perquè els alumnes de primària i secundària dels centres educatius de la ciutat expressin la seva visió de temes locals, sense deixar de banda l'actualitat general.

Ho ha explicat la responsable del Canal escoles de Cugat tv, Carme Reverte.

Carme Reverte

Volem recollir l'opinió que tenen nens i nenes sobre temes molt diversos. Una opció perquè els més petits puguin dir la seva amb espontaneïtat i naturalitat.



'Tal com raja', que serà la 6a proposta del canal, tindrà una periodicitat setmanal i es publicarà cada divendres. Cada programa comptarà amb la participació de nou nens i nenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.