Recoder s'adhereix al manifest d'alcaldes afectats per l'apagada elèctrica


Temes relacionats

L'alcalde reclama ajudes supramunicipals per als ajuntaments afectats per la nevada (12/mar/10)

Sant Cugat entra en fase de pre-alerta i recupera progressivament la normalitat (11/mar/10)

Crítiques a l'equip de govern per la nevada al consell de districte de les Planes (11/mar/10)

ESPECIAL NEVADA: Entrevista a Lluís Recoder (10/mar/10)


  • Comparteix:

La neu va emblanquinar la ciutat i va deixar sense llum 400 llars

La neu va emblanquinar la ciutat i va deixar sense llum 400 llars

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha adherit al manifest d'alcaldes dels municipis afectats per la nevada de la setmana passada. Més d'un centenar de batlles de les comarques gironines donen suport al document, que exposa els perjudicis que milers de ciutadans han patit com a conseqüència dels talls de subministrament elèctric dels últims dies. A Sant Cugat, l'apagada va afectar inicialment 400 llars.

Sant Cugat també va patir les conseqüències de l'apagada provocada pel temporal de neu de la setmana passada. Uns 400 domicilis de les Planes, la Floresta i Valldoreix, segons Fecsa-Endesa, es van arribar a quedar sense subministrament elèctric. El servei, que es va anar recuperant de forma progressiva, no es va restablir completament fins al dimecres, 10 de març, a la tarda.

Per denunciar aquesta situació, i els dèficits de la xarxa elèctrica al municipi, Lluís Recoder s'ha adherit al manifest d'alcaldes afectats pel temporal de neu. Més d'un centenar d'alcaldes de les comarques gironines han subscrit el document, en què s'exposen els perjudicis i les dificultats que milers de ciutadans han viscut com a conseqüència de la manca de subministrament elèctric dels darrers dies.

Entre d'altres consideracions, el manifest reclama responsabilitats a les companyies elèctriques i que el govern de la Generalitat revisi els protocols de protecció civil.

A més de l'afectació elèctrica, els boscos i camins forestals situats al terme de Sant Cugat també es van veure afectats per la nevada. A la ciutat van caure més de 600 arbres a la via pública, i a les zones situades al Parc de Collserola l'impacte va ser encara més gran, amb milers d'arbres caiguts que se sumen als que va tirar a terra la ventada de gener de l'any passat. És per aquest motiu que l'alcalde també demana que la Generalitat obri línies d'ajuts per a la neteja de boscos i restauració de camins afectats per la nevada.

Les dues entitats municipalistes del país -la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis- també donen suport al manifest.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr. Recoder, ahir a casa durant quinze minuts no vaig tindre llum, em puc afegir al manifest. Que trist i que ridicul es aquest home que ja cansa. Foti el camp ¡¡

andri. Enviat el 16/mar/10


No pierde una ocasion de tener protagonismo, una vez mas la manera de hacer politica de Recoder no sorprende a nadie,sabiendo lo que iba a pasar se fue a Hamburgo , dice que coordino la crisis por telefono, que disparate. Sr Recoder mas que nos pese a muchos es usted el alcalde de Sant Cucat, su obligacion era haberse quedado al mando del consistorio, los viajecitos a cargo de los presupuestos en tiempo de vacas flacas se dejan para ocasiones importantes, yo no tengo ningun inconveniente en que usted haga turismo , pero lo paga de su bolsillo,la factura de telefono que ha generado el que usted estubiese al mando desde Hamburgo la paga ustede tambien, la proxima vez cumpla usted con su obligacion quedese en casa .Por otro lado la gestion de la crisis fue nefasta, pero a usted solo se le puede decir lo que quiere oir a buen entendedor pocas palabras bastan a que si SR ALCALDE.

base de datos. Enviat el 17/mar/10


Jo no sé qui assessora a l\'alcalde, deu ser el seu pitjor enemic. A qui se li ocorre vendre la moto que coordina la nevada des de l\'estranger? el personalisme és indignant i pagat per tots nosaltres. I qui era l\'alcalde sustitut? quin paperot! Marc

Marc Serra (valldoreix). Enviat el 17/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.