L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran estrena un trimestre carregat d'activitats


  • Comparteix:

Marc Plens, presidint la presentació de les activitats de l'AEU

Marc Plens, presidint la presentació de les activitats de l'AEU

L'Aula d'Extensió Universitaria (AEU) per a la Gent Gran proposa una vintena d'activitats pel tercer trimestre del curs, entre conferències, tertúlies, visites d'art i culturals, i un curset d'informàtica. L'economia, la música, la política i l'educació centraran les xerrades, que s'allargaran fins a principis de juny. L'acte de cloenda del curs al Teatre-Auditori consistirà en un espectacle transgressor amb actuacions de diversos grups de hip-hop.

El president de l'AEU, Marc Plens, ha assegurat durant la presentació de les activitats del trimestre que el nombre de socis ha augmentat respecte el curs passat. En concret, 17 socis han ingressat a l'entitat.

Marc Plens

Setmana rere setmana ingressen nous socis a l'AEU. Això ens ajuda a desenvolupar-nos com a entitat.









El 8 d'abril l'aula donarà el tret de sortida al darrer trimestre d'aquest curs amb la conferència de l'exministre d'Indústria, Afers exteriors i Ciència i Tecnologia, Josep Piqué. Sota el títol 'Podem sortir de la crisi?', l'excandidat del PP a la presidència catalana oferirà una ponència que continuarà amb el cicle d'economia que proposa l'entitat.

Un homenatge a l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), que celebra el seu 20è aniversari, i una xerrada sobre 'La flauta màgica' són les conferències musicals que ofereix l'AEU aquest trimestre. Pel que fa a la línia literària que segueix l'entitat, el 27 d'abril serà el torn de la xerrada 'Encuentros y desencuentros entre la literatura española y la latinoamericana'. Altres conferències sobre el Brasil, la relació entre l'Estat espanyol i Mèxic, els drets i obligacions del gos pigall i la identitat familiar completen l'oferta dels propers tres mesos.

Marc Plens ha qualificat l'acte de cloenda del curs, que se celebrarà el 3 de juny al Teatre-Auditori, d''atrevit' i 'transgressor'.

Marc Plens

Serà un acte transgressor i provocatiu, som molt valents, ens atrevim a tot. Trenca amb els esquemes clàssics.





Per aquest darrer trimestre del curs, l'AEU ha organitzat també un nou curset d'informàtica que treballarà sobre la comunicació a internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.