El Síndic dóna suport a la petició del PSC de millorar la informació sobre les ajudes municipals


Temes relacionats

L'equip de govern respon al PSC que informa correctament sobre bonficacions a la revista municipal (18/mar/10)

El PSC demana que s'informi millor la ciutadania de les possibles bonificacions (17/mar/10)


  • Comparteix:

Jaume Clavell és el Síndic de Greuges de la ciutat

Jaume Clavell és el Síndic de Greuges de la ciutat

El Síndic de Greuges de la ciutat suggereix al PSC que presenti en forma de moció la proposta per facilitar l'accés de la ciutadania a la informació sobre possibles bonificacions i ajudes municipals. Jaume Clavell comparteix amb els socialistes que la informació no és prou accessible per a tothom i recomana que es visualitzi millor a la web municipal i que es publiqui detalladament al butlletí de l'Ajuntament.

El Síndic de Greuges, Jaume Clavell, accepta que la informació que ofereix l'Ajuntament sobre alguns drets dels santcugatencs queda oculta i fora de l'abast de les persones que ho necessiten. Per a Clavell, 'si un ciutadà desconeix que té un dret, el dret no només no s'exerceix, sinó que queda en l'oblit per manca d'aplicació i ús'. En aquest sentit, el Síndic dóna la raó a les peticions del PSC, que aquesta setmana ha reclamat que la informació sobre els ajuts municipals sigui més pública i de més fàcil d'accés.

En declaracions a Cugat.cat, Clavell ha suggerit als socialistes que presentin la seva petició en forma de moció al ple i s'ha mostrat confiat que tots els grups li donaran suport.

Jaume Clavell

Suggereixo que presenti una moció a l'Ajuntament que tindrà el suport de tots els partits i es convertirà en una declaració institucional.



El Síndic ha proposat que la moció s'hauria de traduir en la publicació al butlletí municipal 'Sant Cugat Avui' de la informació sobre els ajuts i subvencions que ofereix l'Ajuntament de manera detallada. Segons Clavell, la informació que hi ha al web del consistori és difícil de trobar i provoca que un 70% de la població que la busca no la localitzi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.