Esther Salat: 'El Pla Local de Joventut és realista i respon a les necessitats del joves'


Temes relacionats

El Pla Local de Joventut 2010-2011 comença a caminar (16/feb/10)


  • Comparteix:

Facilitar als joves espais d'estudi ben condicionats, millorar la relació entre l'oferta i la demanda de feina i donar resposta a les demandes en oci i cultura. Aquests són alguns dels objectius del Pla Local de Joventut 2010-2011 aprovat pel ple de febrer. La regidora d'Educació i Joventut, que ha presentat el document aquest dimecres, ha destacat que consta de 152 accions 'molt estudiades' i ha definit el projecte com a 'molt realista' i 'adaptat a l'actual crisi econòmica'.

La titular de l'àrea de Joventut, Esther Salat, ha explicat que l'equip de govern vol oferir una millor formació professional a la ciutat, millorant l'actual oferta i obrint nous cursos. A més, també es proposa millorar els horaris dels serveis de joventut, fomentar la borsa d'habitatge i de treball per als joves i, en matèria d'oci, treballar per posar en funcionament nous espais polivalents, entre els quals hi ha la futura sala de concerts.

El nou Pla Local de Joventut substitueix l'anterior document vigent des del 2006. L'objectiu de l'equip de govern, segons ha dit Esther Salat, és donar resposta a les necessitats dels joves de la ciutat amb actuacions 'molt realistes'.

Esther Salat

És un pla molt realista. L'entorn ens ha fet ser molt conscients de les restriccions i hem seguit el criteri de fer accions viables.




Les principals mesures que recull el Pla Local de Joventut 2010-2011 es divideixen en diversos sectors, com educació, feina, habitatge, cultura i oci, participació i informació. La regidora ha explicat que el pressupost és transversal ja que depèn de diferents àrees de l'Ajuntament, com medi ambient, habitatge, esport i salut, entre d'altres.

Salat ha dit que el nou document s'ha elaborat a través de la participació de diversos agents, partits polítics i joves de la ciutat.

Esther Salat

Han participat tècnics de les àrees de l'Ajuntament, de la Carpa d'Eines i, sobretot, els joves de la ciutat i les seccions juvenils dels partits.


La titular de Joventut ha remarcat l'assessorament de l'empresa la Carpa d'Eines a l'hora d'elaborar el Pla de Joventut Local 2010-2011, que ha realitzat un estudi de la realitat juvenil del municipi i ha proporcionat suport tècnic en la fase de construcció de les propostes.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La gent de la jerc té tota la raó! ara comença la campanya per fer-li bona imatge a la regidors, s'han carregat el lleure i la sala de concerts serà de riure, i on anem a fer una cervesa? Això del pla jove és un timo lluís

Lluis. Enviat el 18/mar/10


A les necessitats de quins joves? Dels de CiU i el PP?

roger. Enviat el 18/mar/10


Trobaria molts adjectius per a la futura sala de concerts: Petita, insuficient, llauna de sardines, pedaç per sortir del pas, menudència... Pernò REALISTA seria l'últim dels qualificatius que empraria. com sempre, senyora Salat, demostra que no sap de què parla. O que ha de mentir, tot i sabent que ho està fent, cosa encara més greu. ELECCIONS A LA VISTA! Preparin motors! 1 any abans, construïm equipaments xapusseros! 3 mesos abans, inaugurar, somriure, abraçar i fer discursos buits. Mentiders!

Esto para mí es, vergüenza! (tall APM). Enviat el 18/mar/10


Sra. Salat, de bones idees en té un munt a sobre la taula. O surti al carrer i pregunti. Però del que es tracta de fer-les! Més solucions i menys rodes de premsa per vendre fum!

marc. Enviat el 18/mar/10


Quan ha costat l'assessorament de l'empresa la Carpa, que no te gent al seu departament ? Perque no consulta a les organitzacions juvenils de la nostra ciutat. Fora home fora ¡¡¡

angela. Enviat el 18/mar/10


quin futur més pobre per a SantCu. Milers de joves amb una única preocupació. La Mega Sala de Concerts. Sí tant futur té, per què no aneu al SOM i creeu una empresa de gestió cultural, compreu uns terrenys i construiu una sala. Us ha servirà per a saber el què costen les coses. Ah recordeu que teniu Esade per a millorar la proposta.... i podeu demanar subvencions al tripartit. Curreu , curreu que JA marxen ah de bon rotllo, eh

xandri. Enviat el 18/mar/10


Estic obert a tots els debats però sempre i quan siguin a cara descoberta i no utilitzem l'anonimat que dona internet per fer crítiques no raonades i menys per ser poc respectuosos amb persones que es poden equivocar, però hi posen voluntat i esforç. L'opinió és benvinguda però amb aquestes actituds ens carreguem la credibilitat dels mitjans digitals.

Lluis Recoder. Enviat el 19/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.