Vicenç Villatoro: 'Alguns polítics confonen aparèixer als mitjans amb propaganda'


  • Comparteix:

El periodista i escriptor Vicenç Villatoro considera que 'alguns polítics' confonen una entrevista als mitjans de comunicació amb 'propaganda' i que, per això, s'ha generat polèmica amb l'entrevista al president de la Generalitat de la periodista Mònica Terribas. Villatoro ha participat aquest dimecres en una xerrada organitzada pels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat on ha donat la seva visió sobre l'estat actual de la premsa.

Vicenç Villatoro ha valorat positivament l'entrevista al president de la Generalitat, José Montilla, feta per Mònica Terribas, que ha qualificat com a 'interessant, correcte i que ha aplicat criteris periodístics'. Aquest fet, ha afegit, ha estat una de les raons per les quals l'entrevista va tenir una bona rebuda entre els espectadors.

En aquest sentit, i arran de la polèmica originada per la presumpta 'agressivitat' de l'entrevistadora, el també exdiputat de CiU ha dit que 'alguns polítics' encara confonen aparèixer als mitjans amb 'propaganda'. Són declaracions a Cugat.cat.

Vicenç Villatoro

Hi ha una part del gremi de la política que encara confon informació i propaganda. No han interioritzat és que la informació té unes regles de joc pròpies allunyades de la propaganda.



L'escriptor ha explicat que tot i la multiplicitat de plataformes d'informació, com són els diaris, la ràdio, la televisió i internet, el periodista del futur haurà de saber treballar en totes elles, però tendirà a l'especialització temàtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.