L'organització de la Marxa Infantil assegura que es farà l'11 d'abril, amb el recorregut modificat


Temes relacionats

L'Ajuntament i el Parc de Collserola recomanen ajornar la Marxa Infantil pels arbres caiguts (17/mar/10)


  • Comparteix:

El recorregut de la Marxa es modificarà

El recorregut de la Marxa es modificarà

El Club Muntanyenc (CMSC), organitzador de la Marxa Infantil, assegura que la cita de regularitat es farà l'11 d'abril, la data prevista inicialment, però amb l'itinerari modificat per la nevada. Ho ha confirmat a Cugat.cat el coordinador de la iniciativa, Silvano Bendinelli, que ha concretat que el recorregut s'allargarà un quilòmetre i acabarà a Sant Medir, enlloc de a Can Coll, on és difícil d'arribar per les restes del temporal.

La nevada ha afectat els camins interiors de la Serra de Collserola i dificulta l'accés a Can Coll, fet que comportarà la modificació del circuit previst inicialment. La Marxa Infantil i la Marxa Juvenil es mantindran, segons l'organització, tot i les recomanacions de l'Ajuntament i el Parc de Collserola d'ajornar la cita a causa dels arbres caiguts.

Silvano Bendinelli ha explicat que acabar a Sant Medir servirà per tornar a celebrar l'aplec de la Diada del copatró de la ciutat del 3 de març, que va patir molt poca afluència de públic a causa del mal temps. Són declaracions a Cugat.cat.

Silvano Bendinelli

Confirmar que la Marxa Infantil i la Marxa Juvenil es mantenen. La nevada fa impossible anar fins a Can Coll. Anirem fins a Sant Medir, que quedarà bé perquè farem la nostra Diada.



Bendinelli ha explicat que aquest diumenge inspeccionaran el recorregut per últim cop, però que només falta decidir detalls logístics. Per aquest motiu, aquest vespre els organitzadors es reuneixen amb l'Ajuntament per tancar les últimes qüestions.


El CMSC informarà a partir de demà dels canvis en l'itinerari a la seva pàgina web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.