La Casa de Cultura vol reactivar-se com a centre social amb activitats musicals


  • Comparteix:

La Casa de Cultura ha programat un cap de setmana musical

La Casa de Cultura ha programat un cap de setmana musical

La Casa de Cultura vol reactivar-se per tornar a ser un dels centres de referència de les activitats socials que se celebren a la ciutat, després de les obres de remodelació de l'espai. La inauguració del cicle Jazz en Viu, amb el concert de Lunar Project, és el principal reclam de les activitats que organitza l'equipament aquest cap de setmana. La visita de la gira 'Els aliments', una classe oberta amb Gemma Abrié Swingtet i el seu posterior concert a la plaça de l'Om completen l'oferta dels propers dos dies.

La directora de la Casa de Cultura, Anna Castells, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu actual de l'equipament és tornar a programar activitats musicals i infantils per situar-se com un dels principals centres d'activitats socials de la ciutat.

Anna Castells

Volem tornar a reactivar la Casa de Cultura després de fer les obres, que ens van frenar una mica.


Les activitats del cap de setmana començaran a dos quarts de deu d'aquesta nit a la sala d'actes amb la inauguració de cicle Jazz en Viu. Lunar Project, amb les seves melodies suaus i lleugeres, serà l'encarregat de donar-ne el tret de sortida.

El diumenge, al punt de les dotze del migdia, els més petits podran aprendre una mica de música, tocar alguns instruments i parlar amb músics gràcies a la gira 'Els aliments'. Els nens i nenes hi podran assistir gratuïtament, mentre que els adults hauran de pagar una entrada de 4 euros.

Gemma Abrié Swingtet posarà el punt final a les activitats amb un concert i una classe oberta a la plaça de l'Om, davant de la Casa de Cultura, a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.