Entra en funcionament la T-Jove municipal


  • Comparteix:

Acte de presentació de la T-Jove

Acte de presentació de la T-Jove

L'Ajuntament ha posat en marxa la T-Jove, una targeta personal que permet diversos descomptes en el transport, l'àmbit cultural i el teixit associatiu de la ciutat. La targeta, dirigida a joves d'entre 13 i 29 anys, es podrà sol·licitar a partir de dilluns a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) presentant una fotografia de mida de carnet. La T-Jove és fruit del pacte d'ordenances i pressupost municipal entre l'equip de govern i ERC.

En l'àmbit associatiu, la T-Jove ofereix un 10% de descomptes en els tallers i activitats de la Casa de Cultura, la xarxa de centres cívics i el Casal de Joves TorreBlanca, tot i que amb les futures renovacions de concessions arribaran fins al 20% d'estalvi. Aquesta mateixa quantitat es rebaixarà als titulars de la targeta participants a les activitats del Museu de Sant Cugat, així com en les propostes de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i en el lloguer de pistes esportives. La targeta també incorpora bonificacions en el transport municipal, que es començaran a aplicar a partir del setembre amb el nou curs escolar. Tots aquests descomptes no són acumulables a altres bonificacions derivades de carnets com el de família nombrosa.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que aquest és el primer pas cap a una targeta ciutadana que cobreixi totes les franges d'edat.


Lluís Recoder

És el primer pas cap a una targeta ciutadana única segmentada per edats. És un projecte més complet.



El portaveu republicà, Raül Grangé, ha destacat que els avantatges d'aquesta iniciativa van més enllà dels descomptes econòmics.

Raül Grangé

Segurament incrementarà el consum cultural dels joves així com la cohesió sicial. Facilitarà la vida associativa.


En una propera fase, la T-Jove sumarà més descomptes també en l'àmbit privat i aplicarà l'equivalència d'aquesta acreditació a carnets ja existents com el carnet jove i el carnet d'estudiant. Està previst que el carnet beneficii uns 18.000 joves.



  • Comparteix:

COMENTARIS

ERC continua el seu descens constant. S'ha venut per quatre euros per asegurar-se futurs pactes electorals, Quina tristor ¡¡

Joan Subira. Enviat el 21/mar/10


Joan, expliqui millor què és això de vendre's per quatre duros. Quina és la seva proposta de Carnet Jove? I arribar al govern municipal no és el que aspiren tots els partits, per poder materialitzar al màxim el seu programa? Al final, un es perd amb tant politiqueig de baixos fons i intoxicació trapera.

marc. Enviat el 21/mar/10


Ja era hora! Ah, i sobre el comentari del tal Joan Subirà dir-li que jo opino que si l'estratègia d'ERC passa per que el PSOE - PP no posin les grapes al govern municipal doncs un 10 per ERC!

Iu. Enviat el 22/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.