L'Associació Veïnal del Centre-Estació demana a l'Ajuntament millores pel carrer Solà


  • Comparteix:

El carrer Solà en una imatge aeria

El carrer Solà en una imatge aeria

L'Associació Veïnal del Centre-Estació proposa a l'Ajuntament una millora del carrer Solà, actualment 'marginal' segons els veïns. L'associació demana que es revaloritzi el carrer amb la millora de la calçada, de la il·luminació i del control del trànsit de vehicles i policial, entre d'altres. L'associació ha presentat una instància a l'àrea d'Urbanisme i Mobilitat del consistori.

El president de l'associació, Pere Soler, creu que si s'apliquen aquestes propostes es millorarà l'ordre i la seguretat d'aquest carrer i, en general, del barri. Segons Soler, la petició sorgeix després de les queixes d'alguns veïns per l'estat actual de la via, de molt trànsit escolar, i per la manca de vigilància de la zona.

Pere Soler

El que sí que és important és la vigilància perquè la plaça Puig i Tuneu queda molt amagada i ja hem rebut queixes de veïns.




Soler també proposa que s'estudiï la possibilitat de fer-hi un nou carril bici amb connexió al de l'avinguda Lluís Companys i que s'allargui passant per la plaça Lluís Puig i Tuneu i pel carrer Mercè Rodoreda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.