Una delegació d'Alba torna a la ciutat per conèixer de primera mà el funcionament municipal


  • Comparteix:

Imatge de la ciutat italiana d'Alba, agermanada amb Sant Cugat.

Imatge de la ciutat italiana d'Alba, agermanada amb Sant Cugat.

Una delegació de càrrecs tècnics d'Alba, la ciutat agermanada amb Sant Cugat, visitarà aquesta setmana l'Ajuntament per conèixer-ne el funcionament. La visita serà estrictament de treball i servirà per intercanviar experiències entre els responsables de les diferents àrees. Entre les activitats previstes, hi ha una rebuda oficial dels italians per part dels membres de l'Ajuntament, una visita a Barcelona i un dinar d'agermanament entre representants de tots dos consistoris.

El responsable d'agermanaments de l'Ajuntament, Xavier Amador, explica la intenció de la visita de la delegació d'Alba. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Amador

Els directius d'Alba volen conèixer el funcionament de l'Ajuntament de Sant Cugat.








Els representants del consistori d'Alba coneixeran la ciutat i el funcionament de l'Ajuntament i del cos policial de la ciutat. A partir de dilluns, però, se succeïran les reunions institucionals. Hi haurà trobades entre els homòlegs dels àmbits de Territori, Cultura, Seguretat Ciutadana i Esports, així com també entre els secretaris generals de tots dos ajuntaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.