Arrenca amb força la conversió de la Casa de Cultura en un espai amb programació pròpia


  • Comparteix:

Infraestructura de la Casa de Cultura

Infraestructura de la Casa de Cultura

La Casa de Cultura supera el repte de convertir-se en un espai escènic de referència per a la ciutadania. Les activitats que ha organitzat l'equipament municipal aquest cap de setmana han tingut una bona rebuda entre els santcugatencs, que fins i tot han superat les expectatives dels responsables. La Casa de Cultura vol oferir propostes musicals i cinematogràfiques els dissabtes, espectacles infantils els diumenges i el Cicle de Jazz en Viu cada tercer divendres de cada mes.

L'equipament cultural ha centrat en la música totes les activitats d'aquest cap de setmana. Tot i que la classe oberta i el posterior concert a càrrec de Gemma Abrié 'Swingtet' s'ha suspès a causa de la pluja, la resta de propostes han estat un 'èxit inesperat', segons l'organització. El concert de Lunar Project ha estrenat el Cicle de Jazz en Viu combinant el reggae, la samba i el drum and bass amb els ritmes del jazz. La jornada de diumenge s'ha dedicat als més petits que han desbordat l'aforament de la sala d'actes amb la participació de més de 150 persones a l'espectacle 'Aliments'.

La tècnica de Cultura, Anna Castells, explica com s'organitzarà la nova agenda de la Casa de Cultura per tal d'assolir els objectius que s'han marcat.

Anna Castells

Cada divendres oferirem activitats juvenils i d'adults, i els diumenges actes infantils. La Casa de Cultura serà un nou espai escènic a la ciutat.




L'organització ara està treballant per tancar els actes que oferiran a l'abril i al maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.