La colla de Diables celebra els seus 20 anys amb els Diablons, els Tabalers i una nova imatge corporativa


  • Comparteix:

Diables ha presentat les novetats a la Casa de Cultura

Diables ha presentat les novetats a la Casa de Cultura

Els Diables de Sant Cugat celebren els seus 20 anys amb la creació d'una colla infantil, d'una colla de tabalers i d'una nova imatge corporativa. Les novetats es presentaran a la 'Festa dels 20 anys' del 17 d'abril, celebració que ambientarà la ciutat en els inferns amb moltes sorpreses que encara no han volgut revelar. L'entitat ha anunciat que de moment, la confecció de la Bèstia és l'únic projecte que no podran posar en marxa aquest any.

El cap de la colla de Diables de Sant Cugat, Èric Ricart, explica la gran il·lusió que respira la colla amb l'aniversari dels seus 20 anys.

Èric Ricart

Ens sentim emocionats i amb moltes ganes, molta il·lusió i suport de la colla. Per això creiem que tindrà un bon resultat.


La 'Festa dels 20 anys' donarà a conèixer les novetats que ha engegat la colla santcugatenca enguany. Com a projecte estrella, es presentaran els Diablons, la colla infantil que ja compta amb 11 membres d'entre sis i 18 anys que participaran amb els seus pares a les festes del foc. En segon lloc, també s'exhibirà el nou grup de tabalers que, de moment, té 12 percussionistes que interpretaran els sons tradicionals catalans i que rebran el suport dels Karabassà en les sortides als carrers de la ciutat. Finalment, Diables també ha presentat la imatge corporativa que simbolitza la nova versió de la colla i el logotip commemoratiu dels 20 anys, que s'estamparà en samarretes i dessuadores com a record per a tota la ciutadania.

Ricart també ha subratllat els motius que els han fet apostar per aquest projecte tan ambiciós.

Èric Ricart

Creiem que la cultura popular catalana s'està potenciant, hi ha moltes inquietuds per part de la gent i per tant, com a entitat del poble volem obrir una porta a la gent perquè s'apunti.


La 'Festa dels 20 anys' tindrà lloc el 17 d'abril a la tarda. Diables també estrenarà una pàgina web i celebrarà a la tardor la 'Festa dels Fòssils' per reunir tots els que han format part de la colla durant aquestes dues dècades. El projecte de voluntariat, finançat per l'àrea de Joventut de la Unió Europea, divulgarà la cultura catalana arreu d'Europa i obrirà processos d'intercanvi amb colles d'altres països.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.