Cugat.cat sorteja set mones de Pasqua entre els seus oients i usuaris


  • Comparteix:

Aquesta és la mona que s'amagarà, cada dia, en una notícia de Cugat diari

Aquesta és la mona que s'amagarà, cada dia, en una notícia de Cugat diari

Cugat.cat sortejarà set mones de Pasqua entre els seus oients i usuaris. A partir d'avui, els internautes poden participar al concurs buscant una mona de Pasqua amagada en una de les notícies de Cugat diari. El 5 d'abril, dilluns de Pasqua, es donaran a conèixer els guanyadors en una nova edició del programa 'Xocolata per a tutti' de Cugat ràdio (91.5 FM), presentat per Joan Vallvé.

Dues de les set mones de Pasqua de Cugat.cat se sortejaran per aquesta via. Fins el 5 d'abril, cada dia hi haurà amagada una mona a l'interior d'una notícia de Cugat diari. Els participants l'han de localitzar i enviar un correu electrònic a mones@cugat.cat.

El conductor del programa 'Xocolata per a tutti', Joan Vallvé, explica la mecànica del concurs.

Joan Vallvé

Cal enviar un mail amb les dades personals i dir en quina notícia han trobat la mona. Volem que la gent s'engresqui a participar.


A més, dilluns de Pasqua se sortejaran en directe cinc mones més en el marc del programa 'Xocolata per a tutti' de Cugat ràdio (91.5 FM), que en la seva 19a edició és ja un dels espais més veterans de l'emissora municipal. El programa, que s'emetrà de 10 del matí a dues de la tarda, demanarà la participació de l'audiència amb un concurs de preguntes curioses, amenitzat amb la millor selecció musical.

El programa 'Xocolata per a tutti' és possible gràcies a la col·laboració de les pastisseries i fleques Sàbat, Roura, Vallespa, Fleca Estació, Baixas, Masnou i Vall d'Or.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.