Sant Cugat, guardonada per les seves polítiques d'estalvi d'aigua


  • Comparteix:

Marta Subirà ha estat l'encarregada de recollir el premi

Marta Subirà ha estat l'encarregada de recollir el premi

L'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua ha guardonat la nostra ciutat amb un Premi de l'Aigua per la implantació de les ordenances d'estalvi d'aquest bé escàs. La tinenta d'alcalde de Medi Ambient ha estat l'encarregada de recollir el guardó que pretén estimular les iniciatives, actuacions o trajectòries que serveixen per a la conscienciació de la societat en fer un bon ús d'aquest recurs natural. Marta Subirà també ha explicat que Sant Cugat ha reduït en un 20% el consum domèstic d'aigua des de l'any 2000 amb les campanyes d'informació i sensibilització i l'enduriment de la normativa d'estalvi d'aigua.

El desenvolupament de polítiques de restricció del consum d'aigua ha estat una de les premisses per la qual l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua ha lliurat a Sant Cugat un Premi de l'Aigua. La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, que ha recollit aquest dimarts el guardó, s'ha mostrat satisfeta pel reconeixament.

Marta Subirà

La tipologia de la ciutat, molt verda, ens fa ser molt consumidors d'aigua, però a la vegada ens fa molt conscients de l'ús d'aquest bé tan escàs.



D'altra banda, Subirà també ha explicat que el 2009 es va reduir el consum d'aigua un 20% a la ciutat respecte el 2000. Segons la titular de Medi Ambient, aquesta reducció ha estat gràcies a l'esforç dels santcugatencs.

Marta Subirà

Gràcies al sector domèstic, en els seus jardins amb mesures d'estalvi d'aigua. I també gràcies a les mesures aplicades des de l'Ajunatment.





Segons dades de l'Ajuntament, l'estalvi d'aigua per part de la ciutadania representa un 64,8% del consum total del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.